Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Pod Ostrzałem #20 NoMercy.

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

aBNJBCG.png

Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem"

Dziś na naszym celowniku znalazł się nasz grafik @NoMercy.

Zapytałam paru użytkowników forum co o nim myślą o to ich opinie ---> 

Anonim użytkownika nr. 1: --> Według mnie jest w porządku osobą.

Anonim użytkownika nr. 2: --> Nieznana Go za dobrze. Wydaje się osobą opanowana i skryta w sobie, lecz jedynie to może być moje odczucie. Próbuje ożywiać dział graficzny, a ja niezbyt się znam więc, za dużo się nie wypowiem. Stwarza pozory bardzo miłego użytkownika:)
Nie wiem, jakie ma zainteresowania w życiu, ale życzę wszystkiego dobrego. Pozdrawiam.

Anonim użytkownika nr. 3: --> Hmm.. NoMercy jest mi osobą kompletnie obcy, kontaktu z nim jakoś zbyt dobrego nie mam może dlatego, że się mijamy na CzatBox'ie xdd Wiem Tylko tyle, że jest Grafikiem i to całkiem dobrym ;) Wiadomo, do doskonałości mu brakuje wiele, ale trening czyni mistrza! Pozdrawiam.

Anonim użytkownika nr. 4: --> Młody stara się zabłysnąć, gdzie tylko się da, jednak przez to denerwuje ludzi :D  Nie chcę mu obcinać skrzydeł, fajnie, że chłopak robi te grafiki, jednak mógłby pozostać przy tym, że to tylko hobby, zamiast narzucać innym używanie jego "grafik". Niech trenuje dalej, przerabia tutoriale, a dopiero potem niech się bierze za zlecenia, gdy nabierze już jakiegoś doświadczenia :) 

Anonim użytkownika nr. 5: --> Moim zdaniem NoMercy zbyt szybko się poddaje, tu coś usłyszy, tam coś usłyszy i wielka klapa. Ludzie na niego naskakują, to zaraz jest bezradny, zamiast pokazać im, że się mylą, pokazać im postawę twardą i wyrozumiałą, lecz on woli się poddać i zostać straconym, no cóż. Każdy ma swoje wybory ^^

Anonim użytkownika nr. 6: --> Wtrynia nosa gdzie nie trzeba, podskakuje, gra na krawędzi.

Anonim użytkownika nr. 7: --> Jest do dosyć specyficzna osoba, która zbyt kurczowo trzyma się każdego możliwego regulaminu. Człowiek, który nie ma dystansu do siebie. Taki troszkę hipokryta rośnie :P "narzuci" pewne wartości, do których potem sam się nie stosuje. Ogółem można się z nim dogadać, ale w wielu przypadkach jakiś taki nieogarnięty jest;P Jak ktoś mu nie przypadnie do gustu, to zazwyczaj jest już u Niego skreślony, co by nie robił :V

Anonim użytkownika nr. 8: --> NoMercy. Nasz grafik, który już nie jedno i zapewni nie ostatnie zlecenie, dla mnie wykonał. Dobrze wykonuje swoją robotę.
Wydaje się dość pozytywną osobą, która nie sprawia problemów itd. mimo że nie znam zbyt dobrze :D 

Anonim użytkownika nr. 9: --> Trochę nieogarnięty chłopak, trzeba mu mówić to samo 5 razy, żeby zrozumiał.

Anonim użytkownika nr. 10: --> NoMercy ziomek jakiś taki dziwny, ale jakoś bardzo nie wadzi, można z nim wytrzymać.

Anonim użytkownika nr. 11: --> Nwm wydaje się spoko, bo nic za dużo nie gada i nie kozaczy jak co niektórzy. To mi się w nim podoba, chłopak się nie czepia, nie wdaje się w jakieś sprawy, co go nie dotyczą. Takich gości szanuję, a nie taki co kurde kozacz, a lezą na strzała.

Anonim użytkownika nr. 12: --> Nadęty gościu. Wydaje się być  "Bogiem grafików", a tak naprawdę nim nie jest. Uważa się za kogoś naj... Jego prace są bardzo słabe, bo każdy potrafi wkleić zdjęcie do painta i dodać kolorowy napis. Ogółem nie polecam.

Anonim użytkownika nr. 13: --> A wiec,wyobraża Sobie nie wiadomo co,kim to nie jest,ogólnie nie lubię małolata.

Edytowane przez Dusia⚝♡
  • Lubię to! 1
  • Super 2

heh1111.png

• Zasłużony

5 :D 

• Super 1
  • Wrr 1

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• Użytkownik

Kawał dobrej roboty!

• Marves zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]