21cm109dmg Kocham Cie kwiatuszku <3 Opublikowano 7 Sierpnia 2024 21cm109dmg Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Nick: Kocham Cie kwiatuszku Z jakiej rangi rezygnujesz?: @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 #2 Powód rezygnacji: Od dłuższego czasu nie podoba mi się to co się tu dzieje, jest tylko gorzej i będzie jeszcze gorzej, w dodatku podejście Trivora do mnie,do servera, zaniedbanie wszystkiego pod każdym stopniem, i do każdego kto sobie na coś zasłużył zgodnie z regulaminem ( wiesz Trivor o co mi chodzi :] "Masz uścisk dłoni i moje gratulacje ale nie będzie ze mnie nikt szydzić, czy robić jakąś łaskę, wiecej uczestniczyć w tym gównie nie będę.... ) Nigdzie nie odchodze, jest to tylko rezygnacja z admina na serwerze oczywiście zostaje i dalej będę maniaczył, i was wkurzał z awki, także się nie żegnam i do zobaczenia na serwerze. @ paczajonovicz @ Błaszczyk parówy wy się odzywajcie teraz czasami bo juz nie pocisniemy sobie beczki na voisie XD 3 6 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Przestan byc gosciu bezszczelny. Przez miesiac robilem z sieci tylko sprawy na dd2, wdrazalem nowe silniki i cala reszte rzeczy i dobrze o tym wiesz, a placzesz, bo nie dodalem twoim plusow za godziny i nie rozumiesz zartu jak ci pisze o uscisku reki 8 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi