Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Lutego 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Dziś zadajemy pytania naszemu adminowi DD2#2 @Smuszinio Jeśli ktoś nie zna regulaminu proszę o zapoznanie się --> [P] Co twoim zdaniem jest najważniejsze w życiu? [P] Czym zajmujesz się na co dzień? [P] Jakie masz marzenia? [P] Co Cię denerwuje najbardziej w życiu codziennym? [P] Jakie masz słabości? [P] Na jakie tematy nie lubisz rozmawiać? [P] Jakie masz plany na przyszłość? Edytowane 1 Lutego 2019 przez Dusia⚝♡ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 1 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 2 minuty temu, Dusia⚝♡ napisał: [P] Co twoim zdaniem jest najważniejsze w życiu? [P] Czym zajmujesz się na co dzień? [P] Jakie masz marzenia? [P] Co Cię denerwuje najbardziej w życiu codziennym? [P] Jakie masz słabości? [P] Na jakie tematy nie lubisz rozmawiać? [P] Jakie masz plany na przyszłość? [O] Rodzina i przyjaciele. {O] Na co dzień śmigam do szkoły do mojego ukochanego technikum by zdać maturę, ale jednocześnie uczę się do egzaminów zawodowych:D {O] Chciałbym zwiedzić trochę świata:D [O] Monotonność ._. [O] W jakimś stopniu nieśmiałość. [O] Trochę ciężkie pytanie, ponieważ zależy z kim:D np.: Ze znajomymi o motocyklach mogę gadać i gadać, ale z mamą już nie chcę rozmawiać o tym bo zaraz nasłucham się jakie to motocykle są złe, straszne, niebezpieczne i 'wnuk dziadka ze strony ojca 20 lat temu miał wypadek' to i ja będę mieć na 100% [O] Na razie planuję zdać maturę, a po wakacjach pomóc bratu w przeprowadzce w Holandii ( cyk już coś może pozwiedzam ) Odnośnik do komentarza
Użytkownik SLEPNAC OD SWIATEL Opublikowano 1 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 [P] Skąd pomysł na nick ? [P] Jesteś wierzący ? [P] Co było pierwsze, jajko czy kura ? [P] Co Cię najbardziej drażni pośród ludzi którzy Cię otaczają (znajomi, koledzy ze szkoły) ? Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 1 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 2 minuty temu, SLEPNAC OD SWIATEL napisał: [P] Skąd pomysł na nick ? [P] Jesteś wierzący ? [P] Co było pierwsze, jajko czy kura ? [P] Co Cię najbardziej drażni pośród ludzi którzy Cię otaczają (znajomi, koledzy ze szkoły) ? [O] Od nazwiska {O] Jestem. [O] Jajko:D [O] Znieczulica, dwulicowość, chamskie zachowanie do starszych osób, a i jeszcze jakoś tak delikatnie mnie irytuję jak chłopak idzie pierwszy i nie otworzy drzwi dziewczynie:P Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 2 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 1. kiedy idziemy na tego drinka? 2. chodzisz na siłownie/cwiczysz cos? 3. ulubiony motocykl Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 2 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 1 minutę temu, BMW E60 M5 napisał: 1. kiedy idziemy na tego drinka? 2. chodzisz na siłownie/cwiczysz cos? 3. ulubiony motocykl [O] Haha po maturze Nie no może wcześniej gdzieś coś się ogarnie haha:D [O] Nie chodzę na siłownię/nic nie ćwiczę. Mam zamiar za kilka dni zdjąć ławeczkę itp itd ze strychu to wtedy może coś zacznę hah:D [O] Yamaha MT-09 jakoś tak mi się kurewsko podoba, że masakra Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 3 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 1. Jaka ulubiona gierka Panie Przyjacielu. 2. Ile lat grasz w 1.6 3. Na co byś wydał siano gdybyś został milionerem TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ?? Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 3 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 8 godzin temu, AVARiA ERR0R napisał: 1. Jaka ulubiona gierka Panie Przyjacielu. 2. Ile lat grasz w 1.6 3. Na co byś wydał siano gdybyś został milionerem [O] CS 1.6 Panie Przyjacielu:D [O] Z 7 lat będzie [O] Dom, motocykl, samochód (możliwe, że jakieś Audi ) Postawiłbym własną firmę:D i wsparłbym fundację DKMS 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 4 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 [P] Ile ważysz? [P] Uprawiasz jakieś sporty? [P] Co jest Twoim najskrytszym marzeniem? [P] Masz tajemnice? [P] Jesteś szczery, czy wolisz kłamstewka? Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 4 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) 3 godziny temu, ArcyBM napisał: [P] Ile ważysz? [P] Uprawiasz jakieś sporty? [P] Co jest Twoim najskrytszym marzeniem? [P] Masz tajemnice? [P] Jesteś szczery, czy wolisz kłamstewka? [O] 95kg Trochę za dużo, muszę się wziąć za siebie;p [O] Nope [O] Moim najskrytszym marzeniem jest... ma być najskrytsze to nikt nie może wiedzieć haha, nie no, ale tak serio to na razie nie mam jakiegoś takiego najnaj najskrytszego marzenia:P [O] Jest ich kilka:P [O] Jestem szczery, a czasami może nawet i za bardzo;p Edytowane 4 Lutego 2019 przez Smuszinio Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 6 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi