Zasłużony Krip Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2024 (edytowane) 1. Imię: Dominik 2. Wiek: 24 lata 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Dziennie około 2-3 godzin. Weekendami nie raz mogę być dostępny cały czas . Myślę, że każdy tutaj wie ile poświęcałem czasu na to forum, więc cóż. 4. Co chciałbyś zmienić: W sumie, to na ten moment nie mam pomysłu jeżeli chodzi o jakiekolwiek zmiany. Nie przyglądałem się też powiem szczerze przez ostatni czas odkąd zrezygnowałem jak strefa funkcjonuję, więc i z tego powodu pomysłów na jakiekolwiek zmiany nie będę miał. 5. W czym chciałbyś pomóc: Jestem w stanie pomóc przy wszystkim, ale wiadomo obowiązki moderatora nie wymagają nie wiadomo jakich kwalifikacji, że tak, to ujmę. Pomogę we wszystkim o co poprosi administracja wyższa. 6. Dlaczego akurat ty: Powiem szczerze związałem się dość mocno z tą siecią i po prostu czuję, że nie mając tutaj rangi i nie przyczyniając się do rozwoju odczuwam, że tak to ujmę po ludzku "pustkę". Z tego co zauważyłem podań za dużo nie ma przy obecnej rekrutacji, więc myślę, że się nadam i będzie, to dobra okazja żeby dalej pomagać tutaj przy forum i coś tutaj działać 7. Staż na forum: W sumie podliczając na forum tutaj jestem od Sierpnia 2021r co daje na dzień dzisiejszy ponad 3 lata stażu. Więc myślę, że to całkiem sporo. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak byłem i myślę, że swoje obowiązki które miałem ogarnąć zawsze dopinałem na ostatni guzik. Edytowane 8 Sierpnia 2024 przez Krip 2 2 2 2 7 Odnośnik do komentarza
LEGENDARNY MLK. Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2024 (edytowane) Patrząc na to w jakich okolicznościach zostałeś zdegradowany nie wiem czy istnieje dla Ciebie jakakolwiek szansa ratunku czy dania zaufania. Czyny jakich się dopuściłeś i w jaki sposób wykorzystywałeś swoją rangę dla własnych korzyści to jest nie do pomyślenia xd (myślę, że takie rzeczy tylko i wyłącznie mogły wydarzyć się na strefie). Otrzymałeś degradację ze stanowiska Administratora na funkcję j@ to momentalnie z niego zrezygnowałeś bo duma została urażona - a mimo to, dalej mogłeś pełnić funkcję administracyjną pomimo takiej krzywej akcji. Nagle, po miesiącu (chyba? nie chce mi się patrzeć w dział, za dużo roboty) wracasz jak biały rycerz na koniu i chcesz zaczynać "z czystą kartą" pomimo, że nigdy ona czysta już nie będzie. Jak dla mnie, wszystkie dotychczasowe wybryki skreślają Cię z tak poważnych funkcji moderacyjnych czy administracyjnych. By wypełnić limit argumentów: Szemrana opinia w ostatnich kilku miesiącach, Wykorzystywanie swojej funkcji do korzyści materialnych wykraczających poza sieć, Słaba psychika (było to widać podczas rezygnacji). Edytowane 8 Sierpnia 2024 przez MLK. 4 1 2 Odnośnik do komentarza
turbotruskawka Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Brakuje mi tutaj odniesienia do problemu hazardowego. Przecież to ty sam zrezygnowałeś z J@ jak dostałeś degrada z czerwonego, bo się obraziłeś, że twoja choroba została wytknięta (mam nadzieję, że coś uczyniłeś w tym kierunku, bo jeśli dalej uważasz, że nie masz problemu to XD). Po cholerę ty startujesz w ogóle na tego moda? Kaska na automaty się skończyła? Przecież sam napisałeś, że od rezygnacji miałeś sieć w dupie: 32 minuty temu, Krip napisał(a): Nie przyglądałem się też powiem szczerze przez ostatni czas odkąd zrezygnowałem jak strefa funkcjonuję, więc i z tego powodu pomysłów na jakiekolwiek zmiany nie będę miał. więc jaka będzie wartość dodana żebyś wrócił? To i tak szok, że jeszcze Cię tu trzymają po opierdoleniu ludzi na kasę (dodatkowo dodali zasłużonego XD). Osoby, które dają "pozytywne" lajki czy potem komentarze na tak to chyba lubią po prostu być jebani na kasę, ale część osób nigdy nie zapomni Kończąc szyderę to życzę Ci powodzenia. Będzie gadka, że jest mało osób i trzeba będzie wziąć syna marnotrawnego. tl;dr dla osób nie umiejących czytać ze zrozumieniem Spoiler Jestem na nie Hana_Montana, 8 Sierpnia 2024 Pa @ LAN CIECHOCINEK 2K2 3 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik michu11 Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2024 (edytowane) Na NIE Chlop se dyma ludzi z forum na kase moim zdaniem taki odpad nie powinien mieć dostępu do forum a co dopiero range funkcyjną. - podanie - aktywność w ostatnim czasie - opinia wśród użytkowników Powodzenia tucznik. Spoiler PS: @ LAN CIECHOCINEK 2K2 wojna na memy? Edytowane 8 Sierpnia 2024 przez michu11 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Na prośbę kandydata odrzucam podanie 1 3 5 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi