Zasłużony Krzysiek Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2024 1. Imię: Krzysiek 2. Wiek: 26 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Siedząc faktycznie przy forum to myślę spokojnie 3-4h dziennie, ale w ciągu dnia zaglądam z telefonu co chwile szczerze mówiąc W trasie gdy jestem też, gdy nie śpię to zaglądam na forum. 4. Co chciałbyś zmienić: Aktualnie nic, jeśli widzę coś do zmiany, bądź jakiś błąd to od razu piszę temat bądź PW z propozycją do wyższej administracji. 5. W czym chciałbyś pomóc: Na pewno w tym czym ma się zajmować Moderator, czyli w skrócie w utrzymaniu porządku na forum. 6. Dlaczego akurat ty: Mówiąc szczerze, chciałbym po prostu spróbować czegoś nowego W życiu codziennym jak i pracy staram się działać na 100%, więc tak samo będzie tutaj! Wydaje mi się, że na aktualnej posadzie działam również w 100%, a że aktualnie nie ma zbyt wiele roboty w dziale graficznym, chciałbym spróbować swoich sił na tej funkcji. 7. Staż na forum: Jestem tutaj oficjalnie od Stycznia, ale tak prężniej zacząłem działać w Marcu. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Swego czasu było się na wielu funkcjach związanych z forami Cs'owymi, również na randze Moderator. Ostatni raz nim byłem około 5 lat temu, ale wszystko do nadrobienia jeśli tylko będę miał szanse Odniosę się jeszcze krótko do wymagań: Minimalnie 18 lat, - Spełnione. Minimalnie 300 postów, - Spełnione. Rozpoznawalność oraz aktywność, - Według mnie moja aktywność jest na dobrym poziomie, dział grafiki którym się zajmuje, jest utrzymywany w porządku, a zlecenia wykonywane są w szybki tempie Znajomość ortografii i zasad pisowni, - Jak na osobę ze stwierdzoną dysortografią, wydaje mi się, że aktualny jej poziom jest na dobrym poziomie Wysoka kultura osobista, - Wydaje mi się że moja kultura osobista jest na dobrym poziomie, ale ściemniał nie będę, czasem mi się zdarzy wtopić w zdanie jakiś wulgaryzm, jak to na chłopa ze wsi przystało Brak ostrzeżeń na koncie. - Spełnione. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kmI Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Jestem na tak, + Wiek + Staż + Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 10 Sierpnia 2024 420 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Oj Krzychu nie wiesz na co się piszesz Jestem na tak spokojnie można ci dać szansę nie ma co się tutaj rozpisywać. + Aktywny + Chęci + Ogarnięty + Pomysłowy chłopak - Staż na forum 1 Odnośnik do komentarza
Księżniczka Cziterka ;3 Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Księżniczka Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Oczywiście że tak +Aktywny + Chęci + Ogarnięty + Doświadczenie Powodzonka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik K0NKRET Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Tak: + Zaufana osoba + Rzetelny w swoich obowiązkach + Kreatywny + Kulturalny 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Na Tak +Miły +Ogarnięty +Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2024 +Aktywność +Chęci +Dobrą robotę robisz w grafice +Ogarnięty Nie wiem czy wiesz na co się piszesz Ale dałbym Ci szansę, jeżeli będziesz miał czas bo będzie Cię czekać dużo tras Masz mój głos Kristof (wiesz o co chodzi ) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik oghabibiis Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Oczywiście że na TAK + Aktywność + Wiek + rozpoznawalny/lubiany 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 01010101 Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Jestem na tak. + Bezkonfliktowy +/- Staż + Kultura + Pomysłowy 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2024 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi