Użytkownik∙ Marves Opublikowano 1 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Witam. Od jakiegoś czasu borykam się z takim problemem w cs:go, ale także w cs 1.6, że różne czynności (np. skakanie, zmienianie broni) wykonują się po 2/3 sekundach, a nawet później. Ping mam 20/30, fpsy 50/60, więc to nie przez to. Wie ktoś jak to naprawić lub przez co tak się dzieje? Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 1 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 @Ar0n W Cs 1.6 może być to przez Plugingi a cs:go to nie wiem może przez aktualizacje bo jakieś błędy właśnie były Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 2 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 W CS:go może to być przez ostatnie aktualizacje miałem też tak ostatnio sprawdź spójność plików gry Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 28 Listopada 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi