Premium _sss_ Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Opis błędu: mam 2000 repki a odznaki za to brak, probowalem z adminami sie kontaktowac to zaden nie odpisal wiec pozostalo mi tylko napisac temat Miejsce występowania: moj profil Rozdzielczość ekranu: 1920x1080 Screen/Nagranie: Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 11 Sierpnia 2024 420 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 (edytowane) +1 To są moje odznaki - Odznaki które mi wyświetla - Nie aktualizuje odznak nowo zdobytych powinno być - @ Anox a co z moim przykładem jak to działa? Edytowane 11 Sierpnia 2024 przez KushMan Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 11 Sierpnia 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Nie jest to błąd, fizycznie twoich PRAWDZIWYCH +rep posiadasz 1176, reszta to sztucznie dodane za pomocą panelu (czyli dodane za jakiś konkurs itd), niestety ale system odznak nie liczy +rep dodanych ręcznie ,zlicza tylko te prawdziwe. Mogę Ci podesłać filmik jak to wygląda na twoim przykładzie. Jak chcesz to napisz dsc. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 11 Sierpnia 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 4 minuty temu, KushMan napisał(a): @ Anox a co z moim przykładem jak to działa? Szczerze >? To nie mam pojęcia xD. Dodawane odznaki są dodane w kolejności tej listy : Zamiast kolejności otrzymania. Popytam i najwyżej dam znać. Na razie zamykam. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 11 Sierpnia 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi