Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 @ Paweł Szmit [P] Ile masz lat rocznikowo? [O] Skończyłem urodziny w tym roku, więc 24. [P] W co wierzysz po śmierci? [O] W sumie to nie wiem, więc w nic. [P] Jak znalazłeś się tutaj na sieci? [O] Znalazłem się tutaj dzięki grze na DD2. [P] Kim jesteś z zawodu? [O] Z zawodu jestem mechanikiem. [P] Ulubiony obiad? [O] Myślę, że standardowo - schabowy z ziemniakami + mizeria. [P] Z jakich przedmiotów byłeś kozak, a z których mięczak? [O] Z żadnego przedmiotu szkolnego nie byłem ,,kozakiem'', lecz szło w miarę dobrze z j. polskiego, zaś gdy mówimy o ,,słabym'' to raczej matematyka. [P] Interesujesz się polityką? Co rządzisz o rządzie Donalda Tuska? [O] Czasem tylko coś przejrzę, więc raczej średnio. Ogólnie nie lubię wypowiadać się w tych sferach - nic nie sądzę. [P] Masz własny samochód i prawo jazdy? [O] Tak. [P] Gdzie mieszkasz (w jakim mieście) oraz skąd pochodzisz? [O] Urodziłem się w mieście jakim jest Radomsko (woj. łódzkie) i nadal tu zamieszkuje. [P] Lubisz sport, jeśli tak to jaka dyscyplina? [O] Bardzo lubię, ulubioną jest oczywiście piłka nożna . [P] Chciałbyś ożenić się z kobietą? [O] Oczywiście. [P] Lubisz mnie? [O] Ciężko mi to określić komukolwiek przez internet. Z racji, że jestem ,,Przyjaciel" to lubię. [P] Z kim poszedł byś na piwo, a z kim na różaniec? [O] Na piwko to myślę, że z @ Axel 'em, a na to drugie - nie mam pojęcia. [P] Widzisz się gdzieś za 15 lat? [O] Czas pokaże, nie wybiegam tak daleko w przyszłość :D. @ czerwonka [P] Czemu jesteś taki stary? [O] Żebyś miała pytanko i nie przesadzajmy z tą starością. [P] Mieszkasz sam? [O] Tak. [P] Lubisz Pume? [O] Tak jak w przypadku, o którym pisałem wyżej. [P] Czym się zajmujesz zawodowo? [O] Bawię się coś tam w mechanice samochodowej. [P] Ile masz wzrostu? [O] 183cm. [P] Ile grasz już w csa? [O] Dokładnie sam nie wiem, ale na pewno +10lat. [P] Ulubione jedzenie? [O] Kurcze ja dużo rzeczy lubię, nie jestem w stanie się określić. [P] Aplikacja w telefonu z której najczęściej korzystasz? [O] Messenger. [P] Ukończyłeś szkolę? [O] Tak. [P] Masz rodzeństwo? ile? [O] Tak, siostrę. [P] Języki, którym się posługujesz? [O] Polski i powiedzmy, że angielski. [P] Chciałbyś dożyć starości czy zabrać się wcześniej? [O] Patrząc na moje zdrowie czasem to czuję, że za jakiś czas będę się coraz bardziej męczył. Chyba wcześniej xD. @ Hana_Montana [P] - Jaka gra dzieciństwa sprawa u Ciebie największe wspomnienia? [O] Wydaje mi się, że będzie to 1.6 i poniekąd mc. [P] - Discord czy TS3? [O] DC. [P] - CS 1.6 czy CS2? [O] Aktualnie CS2. [P] - W jaką grę przegrałeś najwięcej godzin? [O] CS 1.6. [P] - Ulubiona marka pojazdu? [O] A mi to się podobają Mercedesy w sumie, mimo że nie posiadam xD. [P] - Osoba która najbardziej Cię denerwuje? [O] Kurcze, jeśli chodzi o forum to do każdego miałem cierpliwość, najbardziej mnie denerwował Pan Wielki BOA. [P] - Kto jest Twoim największym fanem? [O] Myślę, że nikt. [P] - Jaki gatunek muzyki uwielbiasz, a jaki jest dla Ciebie kompletnie niesłuchalny? [O] Mi się gusta zmieniają na przestrzeni lat. Najczęściej słucham rapu, popu (niech będzie, że uwielbiane), a takiego kompletnie niesłuchalnego nie mam. [P] - Który sport jest dla Ciebie najciekawszy? [O] Piłka nożna 4ever. [P] - Masz możliwość wybrania biletu do dowolnego kraju, gdzie spędzisz tam tydzień w najbardziej luksusowym hotelu w danym miejscu, który kraj/miasto wybierasz? [O] Nie myślałem o tym w ten sposób, ale pierwsze co mi przyszło na myśl to Hiszpania (Barcelona/Madryt). [P] - Komputer czy wyjście ze znajomymi? [O] Wyjście ze znajomymi. [P] - Gotówka czy Karta płatnicza? [O] Gotówa. [P] - Który serwer z Sieci jest według Ciebie najlepszy? [O] Niezmiennie DD2. Nominuję @ Hana_Montana . 4 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Przyjmuję nominację Fajne odpowiedzi 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Ujdzie 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 2 Września 2024 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Września 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi