Użytkownik happy_seal Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 1. Twój nick: Happy Seal 2. Co chcesz zmienić: ograniczenie mapy do 1 - surf ski 2 3. Dlaczego chcesz to zmienić: bardzo mała liczba graczy, myślę że może na to wpływać fakt że serwery surf baaardzo straciły na popularności, ci co zostali i może by czasem pograli prędzej wbiją na ski2 niż jakieś randomowe mapy których często nie znają. To wg mnie taki odpowiednik dust2. Prośba o rozważenie propozycji. Pozdro, Happy. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 (edytowane) Toć na surfie są tylko dwie mapy, i druga została dodana bo się po prostu na dłuższą metę SS2 nudził, a surf_green przecież nie jest w cale trudną mapą, i jest do pogrania tak samo jak ss2 Edytowane 12 Sierpnia 2024 przez Krzysiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik happy_seal Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2024 to nie zmieniajcie nic i niech dalej wieje chujem na serwerze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik happy_seal Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2024 a surf green to gowno i nikt kto naprawde umie surfowac na nim nie gra Krzysiek, 16 Sierpnia 2024 3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Ogólnie mówiąc trochę bylem zmieszany tym tematem po dodaniu green aktywność na surf się zwiększyła i to znacząco (wiem, bo obserwuje GT Surf i grając tam liczbę graczy) Grając na serwerze kilka osób pisze do mnie, żeby dodać kolejne mapy, bo 2 to nudy Ostatecznie propozycja na ten moment jest całkowicie do odrzucenia Proszę bardzo jak chcesz sie wypowiadać za innych twoje GT https://www.gametracker.com/player/Happy Seal/145.239.20.145:27130/ Zaczyna mnie to irytować, że osoby, które zaczynają grę na surf wpierda.... sie do propozycje, które robią tak naprawdę pod siebie, a ostatecznie przez głupie pomysły odchodzą gracze. 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 3 Września 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Września 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi