Użytkownik tak. Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Avatar na steam, a nawet i na forum Tematyka:Brak Kolorystyka: Zielone krawędzie-przechodzące w czerń. Rozmiar: na avatar na steama, jak i na forum Napisy: tak. Format (png, jpg, gif): gif może byćna forum a na steam jpg chyba. Dodatkowe informacje: Chce aby z rogów emitowało zielonym przechodzący w czarny kolor, a w środku napis tak. Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): tak Wynagrodzenie:Repka 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Na szybko coś w ps'ie naskrobałem, ale nie wiem czy o coś takiego ci chodzi? Co do gifa na forum to pokminie bliżej weekendu, a tutaj tak wstępnie wrzucam dwie szutki w .png Odnieś się do tego czy o takie coś chodzi, czy zmienić, bądź w ogóle może źle to zrozumiałem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tak. Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Ten pierwszy jest dla mnie okej Dzięki wielkie czekam jeszcze na gifa Pozdro Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 (edytowane) Trzy takie wersje w tym jedna z animacja tekstu, nie wiem czy coś ci przypasi Wiadomo jakość jak to jakość gifa, na to wpływu nie mam. @ tak. teraz git? czy jeszcze częściej ma się pojawiać i znikać? Edytowane 13 Sierpnia 2024 przez Krzysiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tak. Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 3 opcja wygląda super, tylko dasz radę zrobić, aby pojawiał się ten napis częsciej ? Jest dobrze dzięki wielkie:) Krzysiek, 13 Sierpnia 2024 Aktualnie gif trwa 10s, napis pojawia się od 1 do 3 sekundy, i znika od 7 do 10, przez resztę czasu jest po prostu widoczny, ale jeśli chcesz mogę zrobić to częściej. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi