Użytkownik Leszek123 Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Nick: Leszek Imię: Leszek Wiek: 36 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: nie Doświadczenie z amx[1-10]: 8/10 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Leszek/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: ponieważ byłem już adminem i wiem co się z czym je i jestem często aktywny a czasami pomocna dłoń się przyda Kontakt: na priv Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: tak 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 12 Sierpnia 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Neutral xd - nie znam cię +/- GT - Daj się lepiej poznać, i wtedy pisz podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Leszek123 Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 poznasz przyjacielu aXeee, 12 Sierpnia 2024 Nie wypowiadaj się pod swoim podaniem Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Kojarzę gościa często gra jak ja jestem na serwie kulturalny gracz i spokojny + wiek + komunikacja ( bardzo aktywny na mikro i chat czy to info czy u@) + znajomość axm i był "adminem" gdzieś indziej okres próbny jak najbardziej Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 13 Sierpnia 2024 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 + wiek + komunikacja ( bardzo aktywny na mikro i chat czy to info czy u@) + znajomość axm i był "adminem" gdzieś indziej +bardzo sympatyczna osobka tatus grajacy z 5 czy tam 6 letnim synem xDD Jak najbardziej na TAK Odnośnik do komentarza
Użytkownik HTH-Pigula Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 szczerze? nie znam goscia malo kiedy go widze na serwie w sumie jak Błaszczyk nic dodac nic ujac 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tak. Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Tak samo jak Błaszczyk i Piguła, no nie kojarzę Cię w żadnym stopniu Według mnie poczekaj jeszcze i pograj trochę więcej, aż zacznie Cię kojarzyć wieksze grono 2 Odnośnik do komentarza
Strefowicz KrólNastolatek Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Jestem na tak: +wiek +ogarnięty, pomocny +steam Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 13 Sierpnia 2024 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 -konto pod podanie -kiepska aktywnosc -kolejny co nie potrafi steam id podac PRECZ Z TOBĄ 1 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 13 Sierpnia 2024 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 +wiek +Doświadczenie + steam +/-Gt Spoiler Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: tak 1 2 tygodnie stażu. na forum (mogą być wyjątki) Konto od wczoraj 2 Wypowiadanie się we własnym podaniu jest zabronione. Podanie od razu zostaje wtedy odrzucone. Na ta chwile jest na Nie Pograj z nami trochę dłużej i wtedy będę na tak I tak życzę powodzenia Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 13 Sierpnia 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Na dzień dzisiejszy odrzucam podanie lecz nie jestem na nie. Tak trochę oczyska szczypią z tym kontem na forum. Zapraszam ponownie za tydzień lub dwa. Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 13 Sierpnia 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi