Użytkownik sTk Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Opis błędu: Popsute dźwięki Miejsce występowania: Codziennie Screen/nagranie: Totalnie rozwalone dźwięki w gierce ludzi słychać tam gdzie ich nie ma, błąd występuje prawdopodobnie od ostatniej aktualizacji serwera, dźwięki bugują się chyba losowo bo jednego dnia zbuguje mi się na parę rund i jakiś czas jest spokój, ale tak to problem występują codziennie, nagrania nie mam , ale wystarczy zapytać na serwerze, bo spora ilość osób skarżyła się że coś jest nie tak z dźwiękami Post dodaje dlatego, że nie widziałem żeby ktoś zaczął temat odnośnie tego błędu 1 1 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 14 Sierpnia 2024 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2024 podpisuje sie pod tym calkowicie, dzwieki od pewnego razu sie pozmienialy i ciezej jest wytropic wroga, ciezko to opisac, ale np z gali od strony dolnego zamiast slyszec, ze ktos idzie respem ct to myslisz, ze idzie Ci gala od bs a, najlepiej samemu sprawdzic Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 14 Sierpnia 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Dźwięki zostały już naprawione. Więc wy macie jakiś problem z tym. Przedwczoraj z Trivorem to ogarnelismy i jest juz wszystko w porzadku, Teraz nawet się pytam ludzi na serwerze i jest wszystko git, za dużo pijecie Odnośnik do komentarza
Użytkownik tak. Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Przez kilka mapek teraz przegranych, już się nie odczywa tego problemu, więc jest chyba git Odnośnik do komentarza
Użytkownik sTk Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Po przegraniu paru mapek błędu nie zauważyłem, dzieki za naprawienie, myślę że temat można zamknąć 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 15 Sierpnia 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi