Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Pytanie 1 Ulubiony Klub sportowy? Użytkownik nr1 - Mało się sportem interesuje, ale jak na gościa w wielkopolski to wiadomo, że w serduszku KKS Lech Poznań Użytkownik nr2 - Oczywiście że REAL MADRYT Użytkownik nr3 - Real Madryt Użytkownik nr 4 - Widzew Łódź Użytkownik nr 5 - Kiedy byłem mały moim ulubionym klubem było Chelsea. Kiedy stałem się trochę starszy przerzuciłem się na Barcelone. Pytanie 2 Gdybyś mógł wybrać jedną osobę z która spędziłbyś 1 dzień na bezludnej wyspie? Użytkownik nr1 - Jak tylko 1 dzień to @ Błaszczyk mogło by być ciekawie Użytkownik nr2 - Wybrał bym @ KushMan Użytkownik nr3 - Hmm, ciężkie pytanie,ale wybrałbym chyba @ FunnyPuma Użytkownik nr4 - Moją żonę Użytkownik nr5 - Moja przyjaciółka, którą znam całe życie i zawsze nieważne co się dzieje jest przy mnie. Pytanie 3 Twoje wymarzone miejsce na świecie/ziemi? Użytkownik nr1 - Domek przy plaży z dala od zgiełku miasta, marzenie nie do spełnienia ale cóż Użytkownik nr2 - Moje wymarzone miejsce na ziemi to łóżko Użytkownik nr3 - Dubaj Użytkownik nr4 - Góry i domek nad rzeką żeby było widać jak spływa woda Użytkownik nr5 - Zawsze moim marzeniem była prywatna wyspa, która nie będzie jakoś bardzo oddalona od większego lądu, ale żeby jednak nie była połączona z żadnym większym lądem . Pytanie 4 Jak zwykle wyglądają twoje weekendy? Użytkownik nr1 - Standardowo wracam w sobotę w nocy z pracy, śpię do południa, potem zakupy, a niedziela typowo leniuchowanie + wizyta u wujka Użytkownik nr2 - Moje weekendy wyglądają na sportowo,lajnowo,i wesoło Użytkownik nr3 - Zazwyczaj tak samo, choć zdarzają się jakieś ciekawe momenty,o których wolę nie mówić Użytkownik nr4 - Pije oglądam bungee i patrzę forum Użytkownik nr5 - Najczęściej w weekendy wychodzę z grupka znajomych nad jakieś jeziorko lub coś tego typu, i gadamy o różnych sprawach. Czasami tez niektórzy się napiją ale nie często. Pytanie 5 Jaki jest twój ulubiony film/serial/ulubiona książka? Użytkownik nr1 - Z filmów to "Dla Ciebie Wszystko", z seriali to How i met your mother, a książek niestety mało czytam, i zazwyczaj ich nie kończę, ale na półce leżą u mnie 2 części "After" Użytkownik nr2 - Moim ulubionym filmem jest Babcia Ganja Użytkownik nr3 - Kamienie na Szaniec (książka) i Wejście Smoka (film) Użytkownik nr4 - Wszystkie co są związane z jokerem Użytkownik nr5 - Moim ulubionym filmem jest zdecydowanie cała seria Szybkich i Wściekłych z wyjątkiem 9 i 10 części. Ulubiony serial to zdecydowanie kontynuacja karate kida czyli Cobra-Kai jest to bardzo ciekawy serial i mega wciąga. Książek nie czytam sigma Teraz pytanie do Ciebie: kogo wybierasz i dlaczego? Co spodobało Ci się w tej osobie? @ Cziterka Roku ;3 - Szczerze miałam wielki problem z wyborem, kandydata/kandydatki nr 3 lub nr 5 . Dwie wypowiedzi dwóch przedostatnich osób najbardziej przypadły mi do gustu, jeden + czymś bardziej, a drugi w innym pytaniu czym innym. Dlatego te odpowiedzi które przeczytałam były przekonujące, tak ostatecznie wybieram osobę z numerkiem 5 . Dla mnie były to bardziej przekonujące odpowiedzi. W każdym razie wybór został podjęty. Dzisiejszą Streforandkę wygrywa - @ oghabibiis Gratulację! Użytkownik nr1 to - @ Krzysiek Użytkownik nr 2 to - @ Błaszczyk Użytkownik nr 3 to - @ K0NKRET Użytkownik nr 4 to - @ aXeee Użytkownik nr 5 to - @ oghabibiis Dziękuje wszystkim za wzięcie udziału otrzymujecie ode mnie po 30pkt do sklepiku redakcji! Sklepik Redakcji! _KLIKNIJ_ 4 3 Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 15 Sierpnia 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Bardzo fajne GRATKI. Oby więcej takich zabaw 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 8 minut temu, Hana_Montana napisał(a): Użytkownik nr3 - Hmm, ciężkie pytanie,ale wybrałbym chyba @ FunnyPuma 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik oghabibiis Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Barcelona zadziałała 1 Odnośnik do komentarza
Księżniczka Cziterka ;3 Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Księżniczka Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Pięknie wyszło ❤️ 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 15 Sierpnia 2024 420 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Godzinę temu, Hana_Montana napisał(a): Użytkownik nr2 - Wybrał bym @ KushMan Godzinę temu, Hana_Montana napisał(a): Użytkownik nr2 - Moje weekendy wyglądają na sportowo,lajnowo,i wesoło Haha kocham to 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 8 Września 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Września 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi