paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 16 Sierpnia 2024 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Opis błędu: wchodze na serwer wszystko ladnie pieknie mija 3 sek, ping skacze do ponad 100 grubo, milisek sie tak utrzymuje spada i zacina serwer, jak nie wyjde sam to connection lost, po czym przez 3-5min nie wyszukuje mi serwera only dd2(na aim/awp moge wejsc i grac normalnie i to sie nie dzieje), a wszystkie inne normalnie i moge na nie normalnie wejsc i na zadnym innym sie to nie dzieje, dzieje sie tak tylko na tym serwerze Miejsce występowania: ONLY DD2 Screen/nagranie: mysle, ze sa calkowicie zbedne bo nic na nich informacyjnego nie ma Edit: to jest akurat antycheat, z tym nie mam problemu, tylko z tym, ze wchodze na serwer ping skacze, spada zwiesza serwer i serwer na jakies 2-3 min znika z ulubionych i nic sie nie da zrobic... dzisiaj mam znowu to samo, jakies 30-40min temu wszedlem zeby ogarnac na serwerze kogos tam to bylo wszystko git... teraz znowu mi zcina w pizdu i pograne, nie wiem od czego to zalezy na prawde... ;/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2024 To może być jeden z powodów (i ostatni update na dd2) , bo mam podobnie. https://imgur.com/a/hqhnswU Duzo wysylanych informacji spamujacych w konosoli a jeszcze jest jakis bug ze dostajesz za 95+ i się ekran przekręca i pokazuje ze cie nozem zabili 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 7 Września 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Dalej występuje to samo? Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 7 Września 2024 Autor paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 tak, musze poczekac z 10/15min i wchodze normalnie jakby nigdy nic wczoraj o 22:30 bylo to samo Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 26 Września 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi