Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZAMKNIĘTY] ping skacze/wywala serwer

paczajonovicz

Rekomendowane odpowiedzi

• paczaukowiec

Opis błędu: wchodze na serwer wszystko ladnie pieknie mija 3 sek, ping skacze do ponad 100 grubo, milisek sie tak utrzymuje spada i zacina serwer, jak nie wyjde sam to connection lost, po czym przez 3-5min nie wyszukuje mi serwera only dd2(na aim/awp moge wejsc i grac normalnie i to sie nie dzieje), a wszystkie inne normalnie i moge na nie normalnie wejsc i na zadnym innym sie to nie dzieje, dzieje sie tak tylko na tym serwerze

Miejsce występowania: ONLY DD2

Screen/nagranie:  mysle, ze sa calkowicie zbedne bo nic na nich informacyjnego nie ma

Edit: to jest akurat antycheat, z tym nie mam problemu, tylko z tym, ze wchodze na serwer ping skacze, spada zwiesza serwer i serwer na jakies 2-3 min znika z ulubionych i nic sie nie da zrobic... dzisiaj mam znowu to samo, jakies 30-40min temu wszedlem zeby ogarnac na serwerze kogos tam to bylo wszystko git... teraz znowu mi zcina w pizdu i pograne, nie wiem od czego to zalezy na prawde... ;/

• Użytkownik

To może być jeden z powodów (i ostatni update na dd2) , bo mam podobnie.  https://imgur.com/a/hqhnswU 

Duzo wysylanych informacji spamujacych w konosoli a jeszcze jest jakis bug ze dostajesz za 95+ i się ekran przekręca i pokazuje ze cie nozem zabili

• Lubię to! 1

CQVB4kB.png

• 2 tygodnie później...
  • paczaukowiec

tak, musze poczekac z 10/15min i wchodze normalnie jakby nigdy nic wczoraj o 22:30 bylo to samo

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużony

temat zamkniety.png

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]