Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZBANOWANY] [ODWOŁANIE] CS 1.6 - Daddy Mayaha

Mayaha

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z CS: Daddy Mayaha
Admin banujący: Błaszczyk
Serwer: only dd2
Data zdarzenia: 18.08.2024
Steamid: STEAM_0:0:105436755
Opis sytuacji: Nie sądze abym napisał czy powiedział coś nowego, błaszczyk jest znany z tego iż podrywa niepełnoletnie kobiety. Do tego jest zapraszany na serwer aby zbanować gościa za sgsy czy sprawdzić kogoś innego za wh, bo bądźmy szczerzy lata odpalony, a ten woli pierdolić na swój temat. Nie mam pojęcia kto go przyjął spowrotem, pewnie król bo podobnie mają w bani :)
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycs16.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3583
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):

Gram tu wiele lat, ale patrząc na Was osiągacie już temat zlewu, bo tylko Was spłukać :)

• Super 1
  • Ha ha 1
  • xD 1
  • Premium
Premium

Po pierwsze typie, nawet  się nie odzywałem nic do nikogo,po drugie zacząłeś mnie cisnąć, a po trzecie, jesteś toksyczny,widać że bany mniejsze nie pomogły.

Ps. Bo ja jestem tobą, że bajeruje każdą, a jak widzą ten kinol twój jak klamkę, to cie usuwają xD

Szkoda mi się wdawać w jakąkolwiek dyskusje, z osobą która ma mniejsze iQ od dziecka :)  @ Axel , wiesz co robić 😎

• Ha ha 1

Jedyne bany jakie miałem to od króla samo zwanczego ;D. Typie mozesz mówic sobie do kolegów to raz, dwa nie będę słuchał od kolesia który zaczepia każdą kobietę na serwerze żeby tylko wysłać swojego kciuka. Tak się zachowujesz

A jeśli prawda w oczy kole zawsze możemy to wyjaśnić w inny sposób :)

Edit: 
Ulala Pan błaszczyk pokazał że ma większe iq niż małpa, otóż co do mojego iq się nie wypowiadaj bo zawsze to Ty byłeś najgłupszy w grupie jeszcze za czasów tsa :) Jedyne co potrafiłeś to się naćpać i wyrzygać. 
Lecąc dalej jeszcze żadna kobieta mnie nie usuneła, a faktycznie jak to jest że mam większy nos niż Ty swojego zaklinacza? xD

Nie wygrasz na argumenty, nie wygrasz na inteligencje, nie broń się axelem ani żadnym z adminów, zjebałeś, u mnie wybuchła burza po tym jak zacząłeś mi zaczepiać koleżankę, są pewne granice a Ty je ewidentnie przekraczasz i mam wrażenie że masz admina tylko dlatego bo jesteś momentami w nocy i potrafisz zbanować za respa, bo wczoraj miałeś dwa baniki do ogarnięcia i jedyne co to pewnie przebrałeś sobie boksereczki :) Nie zależy mi na tym banie tak btw i tak gram raz na miesiąc w weekend, ale powinniście troszkę ogarnąć swoich adminów bo to już zaczyna robić się śmieszne.

Edytowane przez Mayaha
  • Super 1
  • Ha ha 4
  • xD 1

@ Axel nic nie będę dodawał, rozpiszę to w bardzo prostych słowach, zwyzywałem go od pedofilii i zjebów, a dlaczego? Błaszczyk zaczepia wszystko co ma nogi ogolone, nie wazne w jakim wieku i nie ważne czy ma chociaż 16 lat. TO CHORE JEST. I radzę się nad tym zastanowić zanim pozwolicie mu na więcej.

• Fuu 1
  • Zasłużony

Niestety nie możesz się tak zachowywać na serwerze jak i na forum, a z racji tego że miałeś już u nas bany ten zostaje.

Edit: jeżeli uważasz że Błaszczyk źle zrobił napisz na niego skargę z dowodami 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]