Mayaha Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Nick z CS: Daddy Mayaha Admin banujący: Błaszczyk Serwer: only dd2 Data zdarzenia: 18.08.2024 Steamid: STEAM_0:0:105436755 Opis sytuacji: Nie sądze abym napisał czy powiedział coś nowego, błaszczyk jest znany z tego iż podrywa niepełnoletnie kobiety. Do tego jest zapraszany na serwer aby zbanować gościa za sgsy czy sprawdzić kogoś innego za wh, bo bądźmy szczerzy lata odpalony, a ten woli pierdolić na swój temat. Nie mam pojęcia kto go przyjął spowrotem, pewnie król bo podobnie mają w bani Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycs16.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3583 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Gram tu wiele lat, ale patrząc na Was osiągacie już temat zlewu, bo tylko Was spłukać 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Po pierwsze typie, nawet się nie odzywałem nic do nikogo,po drugie zacząłeś mnie cisnąć, a po trzecie, jesteś toksyczny,widać że bany mniejsze nie pomogły. Ps. Bo ja jestem tobą, że bajeruje każdą, a jak widzą ten kinol twój jak klamkę, to cie usuwają xD Szkoda mi się wdawać w jakąkolwiek dyskusje, z osobą która ma mniejsze iQ od dziecka @ Axel , wiesz co robić 😎 1 Odnośnik do komentarza
Mayaha Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 (edytowane) Jedyne bany jakie miałem to od króla samo zwanczego ;D. Typie mozesz mówic sobie do kolegów to raz, dwa nie będę słuchał od kolesia który zaczepia każdą kobietę na serwerze żeby tylko wysłać swojego kciuka. Tak się zachowujesz A jeśli prawda w oczy kole zawsze możemy to wyjaśnić w inny sposób Edit: Ulala Pan błaszczyk pokazał że ma większe iq niż małpa, otóż co do mojego iq się nie wypowiadaj bo zawsze to Ty byłeś najgłupszy w grupie jeszcze za czasów tsa Jedyne co potrafiłeś to się naćpać i wyrzygać. Lecąc dalej jeszcze żadna kobieta mnie nie usuneła, a faktycznie jak to jest że mam większy nos niż Ty swojego zaklinacza? xD Nie wygrasz na argumenty, nie wygrasz na inteligencje, nie broń się axelem ani żadnym z adminów, zjebałeś, u mnie wybuchła burza po tym jak zacząłeś mi zaczepiać koleżankę, są pewne granice a Ty je ewidentnie przekraczasz i mam wrażenie że masz admina tylko dlatego bo jesteś momentami w nocy i potrafisz zbanować za respa, bo wczoraj miałeś dwa baniki do ogarnięcia i jedyne co to pewnie przebrałeś sobie boksereczki Nie zależy mi na tym banie tak btw i tak gram raz na miesiąc w weekend, ale powinniście troszkę ogarnąć swoich adminów bo to już zaczyna robić się śmieszne. Edytowane 18 Sierpnia 2024 przez Mayaha 1 4 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 @ Błaszczyk jak wrzuci demko to je rozpisz @ Mayaha daj demko z chwili bana 24h masz Odnośnik do komentarza
Mayaha Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 @ Axel nic nie będę dodawał, rozpiszę to w bardzo prostych słowach, zwyzywałem go od pedofilii i zjebów, a dlaczego? Błaszczyk zaczepia wszystko co ma nogi ogolone, nie wazne w jakim wieku i nie ważne czy ma chociaż 16 lat. TO CHORE JEST. I radzę się nad tym zastanowić zanim pozwolicie mu na więcej. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Niestety nie możesz się tak zachowywać na serwerze jak i na forum, a z racji tego że miałeś już u nas bany ten zostaje. Edit: jeżeli uważasz że Błaszczyk źle zrobił napisz na niego skargę z dowodami 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi