Użytkownik KinVa Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Nick z CS:KinVa Admin banujący:konsola Serwer:only dd2 Data zdarzenia:20.08 Steamid:STEAM_0 : 0 : 498033288 ' Opis sytuacji:przez ostatnie pare dni codziennie normalnie wchodzziłem na serwer i grałem z godzinke może krócej i było wszystko okej a dzisiaj wbijam na serwer i odrazu konsola mnie banuje za "interium quack" i nie powiem zdziwiłem się xD. Niby ban tylko na tydzzień, ale no lubie tu pograć i po ty godniu jak będzie znowu będzie to samo to idk(gorzej jak się okaże ze z tego odwołania będzie perm xD) Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):nie mam pojęcia jak mam dać link do tego bana próbowałem kązzdy spośob chyba za stary już na to jestem xD (wpisuje tylko KinVa i to jest mój jedyny ban to chyba żaden problem dla was by znaleźć" Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Demo-StrefaSkilla-de_dust2.dem 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 20 Sierpnia 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Kolego chyba się bawiłeś na cs2 i tak to już wyszło, że nawet tu ci wykryło, pewnie chciałeś się pobawić na serwerze i masz o to tego efekty. 1 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 KrólNastolatek Opublikowano 20 Sierpnia 2024 UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi