Sponsor DiaBliK Opublikowano 21 Sierpnia 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Twój nick: +DiaBliK+ Nick oskarżonego: @ Axel Powód skargi: Nie stosowne zachowanie wobec drugiej osoby. Opis sytuacji: Piszę tą skargę nie dlatego aby zniszczyć Axela... Tylko chciałbym zgłosić incydent związany z Axelem, który pełni funkcję administratora J@ na Forum. Jego działania i sposób komunikacji podczas dzisiejszego zdarzenia budzą moje poważne wątpliwości co do jego kompetencji. Dostał zgłoszenie jak i ode mnie tak od @ paczajonovicz & @ aXeee na Grupie Steam aby mógł dwóch graczy zbanować, którzy ewidentnie oszukiwali w grze. Poprosiliśmy go o pomoc w ich zbanowaniu. Axel wszedł na serwer, zbanował tych graczy oraz mnie ale zamiast zająć się problemem, i napisać do mnie. to nawet nie wiedział że mnie zbanował. Rozumiem, że każdy może popełnić błąd, jednak to, co stało się później, jest dla mnie nie do przyjęcia. Gdy skontaktowałem się z Axlem prywatnie na Steamie, żeby wyjaśnić sytuację, jego odpowiedzi były nie tylko nieprofesjonalne, ale wręcz aroganckie. Zamiast przeprosić za pomyłkę i szybko rozwiązać problem, Axel rzucał uwagi, które były dalekie od uprzejmości, a wręcz niegodne osoby, która pełni funkcję administratora J@. Każdemu może się zdarzyć błąd, ale jego sposób odpowiedzi sugerował, że nie czuje się w obowiązku traktować innych graczy z szacunkiem. Co więcej, Axel stwierdził, że gdyby nie on, to nie miałbym stanowiska administratora (Admin DD2) Tego typu uwagi odbieram jako próbę wywyższania się i nadużywania swojej pozycji. Uważam, że nikt nie powinien używać swojego stanowiska, by umniejszać innych lub sugerować, że zawdzięczają mu swoje osiągnięcia. Takie zachowanie nie tylko buduje złą atmosferę, ale także podważa autorytet całej administracji. Na koniec, Axel usprawiedliwiał swoje nieprzemyślane działania tym, że „pisze rozprawkę dla brata”. Niezależnie od okoliczności, jako administrator powinien on zachować pełną koncentrację na swoich obowiązkach i podchodzić do nich z należytą odpowiedzialnością. Zależy mi na tym, aby serwer, na którym gramy, był miejscem, gdzie panuje porządek i wzajemny szacunek. + dotego Ban został usunięty z bansa z jakich przyczyn????? ---/// W związku z tym proszę o rozpatrzenie tej sytuacji i podjęcie odpowiednich kroków, by uniknąć podobnych problemów w przyszłości. @ Trivor @ Anox @ Hana_Montana [Twoje Imię]: DiaBlik Data i godzina zdarzenia: Dziś - 18:00 Miejsce zdarzenia: Kontakt Priv - Steam - Serwer AIM/AWP Dowody: [18:18] +DiaBliK+ 🥱🤜🖕: co ty odpierdalasz Aaa okey, tak widzimy się na forum :() [18:23] Axel: co ? kurwa ? kogo zbanowalem xD ? sry\ [18:23] +DiaBliK+ 🥱🤜🖕: gowno kurwa, odpierdaalasz maniane i nawet nie wiesz kogo banujesz [18:24] Axel: przypadkiem [18:24] +DiaBliK+ 🥱🤜🖕: sorry ale tak nie bwede tego traktował jest @j [18:24] Axel: to se pisz kurwa ja peirdole placzesz jak ciota jak przypadkiem zbanowalem [18:24] +DiaBliK+ 🥱🤜🖕: dobra przypadkiem ale nawet nie wiesz ze zbanowałeś [18:24] Axel: no bo kurwa robie co innego czlowieku mam zycie [18:25] +DiaBliK+ 🥱🤜🖕:to co ty na telefonie banowałeś xd [18:25] Axel: nie mam teraz czasu pisze rozprawke bratu [18:26] +DiaBliK+ 🥱🤜🖕 Sorry, ale to ty zawiniłeś nie ja [18:26] Axel: dobra nie pierdol bo jakby nei ja to bys nie mial tego admina pisz se ta skarge w chuju to mam [18:27] +DiaBliK+ 🥱🤜🖕 łaskę mi teraz robisz? czy pokazujesz swoje EGO? bo ja do ciebie nic nie mam, ale to ty zawiniłeś więc nawet nic nie napiszesz "że sorry pomyliłem się tylko od razu co kurwa [18:29] Axel: no napisalem sorry k [18:29] +DiaBliK+ 🥱🤜🖕: tak ale początek był co kurwa jak byś ty miał mieć pretensję do mnie choć powinno być na odwrót [18:30] Axel: no bo robie co innego sorry Coś od siebie: 1 7 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zbanowałem Cie przypadkiem bo robiłem co innego jak mi napisałeś to pisałem wypracowanie bratu i nie miałem czasu, a Ty sie spłakałeś jak dziewczynka tyle w temacie jak zobaczylem ze zle zrobilem dostales po 2 min unbana wiec to jest zwykły placz z Twojej strony Edit: a to co Ci pisze na pw to jest na pw 5 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 21 Sierpnia 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Cytat Dostał zgłoszenie jak i ode mnie tak od @ paczajonovicz& @ aXeeena Grupie Steam aby mógł dwóch graczy zbanować, którzy ewidentnie oszukiwali w grze. Poprosiliśmy go o pomoc w ich zbanowaniu. Axel wszedł na serwer, zbanował tych graczy. @ DiabliK nie widziałem tego, co się działo w grze bo mnie tam nie było jedynie co to pisaliśmy na grupie adminowskiej, i tutaj masz rację. Co do twojej skargi @ DiabliK fajnie, że napisałeś tylko @ Axel też ma rację to co piszecie na priv, nie wchodzi w życie serwera/forum. Bo z drugiej strony ty jako pierwszy wyskoczyłeś do niego z wulgaryzmami. @ Axel Cytat [18:26] Axel: dobra nie pierdol bo jakby nei ja to bys nie mial tego admina A Kurwa Opiekun ma gówno do gadania? Zajebiście, pisałem też z tobą na priv, ale tutaj też napiszę. Jesteś dłużej stażem, pokazałeś swoją wyższość bo wszyscy widzą teraz jak z nim pisałeś, to w dodatku pokazałeś mi, że ranga Opiekuna DD2 na tej sieci niczym się nie różni jak zwykły Admin DD2. Nie będę już się znowu produkował bo pisałem o tym z tobą. Rozumiem, że nerwy miałeś i napisałeś tak do niego, ale że do mnie też musiałeś to samo? najbardziej tym mnie wkurwiłeś. Musisz sobie zrobić chyba nową rangę "J@Opiekacz" Hana_Montana, 21 Sierpnia 2024 4.7A) W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem. 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 23 Sierpnia 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Jako iż Właściciel @ Trivor jest aktualnie na urlopie,a ja nie działam w serwerach 1.6, (co teoretycznie ma to związek z nimi) nie chcę się w tą skargę "wpierdalać" ,zamykam temat do jego powrotu. Oczywiście nie popieramy tego typu zachowania i z @ Axel 'em sobie porozmawiamy o tej sytuacji. Skargę oraz konsekwencję z tego oddaje w ręce @ Trivor (po powrocie z urlopu) 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 3 Września 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Września 2024 Ban nieumyślny, @ Axel pisz z użytkownikami konkretniej jak na j@ przystało. Konsekwencji nie wyciągam. Upominam słownie 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 3 Września 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Września 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi