Użytkownik Vixo Opublikowano 2 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Cześć, zauważyłem że ostatnio każdy się prześciga w tym kto jest "mądrzejszy" macie okazję by się sprawdzić, z racji że jest to zabawa polecam wstawić ssa z wynikiem po swojej pierwszej próbie żeby nie robić tego po 30 razie bo to nie o to chodzi Miłej zabawy PS: Ja już swój wynik mam ale wstawię dopiero później żeby Wam nie robić przykrości http://memorado.pl/iqtest?r=134&utm_campaign=PL%2FPL_facebook-share_iqtest&utm_content=iqtest&utm_medium=facebook-share&utm_source=VIRAL Odnośnik do komentarza
Użytkownik <hullo> Opublikowano 3 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 @Vixo czekam na twój wynik. Ja to taki średniak 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Walczi [PL] Opublikowano 3 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Chyba nie jest tak źle ? 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 3 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 3 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 2 Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi