Użytkownik∙ Marves Opublikowano 3 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Czy łatwo przychodzi Ci przyznawanie się do błędu? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Luca Brasi Opublikowano 3 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 "Trudno przyznać się do błędu, a łatwo jest sądzić" Jak wiem, że rzeczywiście popełniłem błąd to nie mam jakiegoś wielkiego problemu, żeby się przyznać Odnośnik do komentarza
Użytkownik Najka Opublikowano 3 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Raczej rzadko popełniam błędy a jak już to raczej łatwo przychodzi mi przyznanie się. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wredzia. Opublikowano 4 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Staram się nie popełniać błędów, ale nie ma ludzi, którzy błędów nie popełniają. Wiadomo, każdemu jest ciężko przyznać się do błędu i mi również. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi