Użytkownik Wumpusik Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Nick z CS: .davvy Admin banujący: UnknownTM Serwer: COD 201lv Data zdarzenia: 28.08.2024 - 14:44:31 Steamid: STEAM_1:0:797638163 Opis sytuacji: Ogólnie gram sobie od 2 dni normalnie, jako tako po przerwie nie idzie zbyt dobrze, dzisiaj wchodze gram sobie gram staty strasznie ciulowe i cyk perm "citowanie" i nie wiem czy admin się pomylił czy ja jestem jakiś inny ale raczej nie latałem na żadnym Speedhacku, Aimbocie. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://zippyshare.day/TVbtgnZRUzdVPCJ/file | Jeżeli się ze mną Zgadzasz zostaw Like'a | Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2024 @ UnknownTM wyjaśnij sytuacje 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik UnknownTM Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Nie sądziłem że będzie dawał odwołanie po czymś takim, informacje że wieczorami celuje w modele przez ściany na u@ od kilku osób i jak dla mnie spalił się mapę przed banem już ale spectowałem dłużej. Szkoda że nie dał od razu POV'a ale cóż, wh rozpisze nawet z hltv. (nie grał klasą ani nie miał perku które blokowałyby flesze lub widziały nie widzialnych.) 1:02- co chwilę takie zerkanie w ścianę bez wychylania(w stronę rampy w tym przypadku) coś takiego robi cały czas. 3:04- celownik leci w dół zanim przeciwnik jeszcze wybiegł 5:46- zafleszowales sie(na hltv nie widac ale w grze widzialem) a itak idealnie sprawdził lewą i bez problemu trafił do apartów 7:35- wbiega wcelowany bez infa Dodam tą wcześniejszą mapę też: http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2408281416-css_cache-1724847360-1724848620.zip 6:30- reakcja na model za nim wyskoczył, drugi podobnie 6:44- szybkie taktycznie sprawdzenie ściany xd 8:51- wybiega wcelowany 10:47- reakcja na typa który idzie z góry(strzelał z p90 więc mógł usłyszeć) 11:55- podobnie co wyżej, mógł słyszeć 12:05- zabił typa->spojrzał w ścianę->wybiega wcelowany na typa na booscie 13:56- wybiega wcelowany w model 14:10- znowu, zafleszował się ale itak wie dokładnie jak iść 16:30- wychyla wcelowany w typa na skrzyni-sekunde wcześniej widział minimalnie nogi ale nie sądzę żeby to zauważył. 18:05- dwukrotnie odwrócił się do ściany żeby sprawdzić czy ktoś jest w mainie 19:28- strzelił zanim przeciwnik przebiegł przez bramę 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wumpusik Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Przeanalizowałem to co napisał wyżej kolega z Administracji i oczekuje na sprawdzenie owego Nagrania od również innego UBTeam'u. Chce tylko napomnieć, że nie używam żadnych cheatów, które mogą wspomóc gre. Uzywam jedynie Słuchawek, myszki i klawiaturki | Jeżeli się ze mną Zgadzasz zostaw Like'a | Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2024 asd.dem 1:02 - nie jest to jednak taka klarowna sytuacja, więc -b 3:04 - słychać tutaj gościa, który strzela i mniej więcej zaczął celować na tym poziomie -b 5:46 - nie biorę tej czasówki pod uwagę, ponieważ nie widać tutaj tego flasha 7:35- nie mógł się spodziewać prawej strony tak szybko, a jednak wjeżdżał patrząc w prawą stronę, zero kroków, żadnego infa +b hltv-2408281416-css_cache.dem 6:33- reakcja na model za nim wyskoczył, śmierdzi jakimś wh +b 6:44- takie peekowanie jakbyś się bardziej skupiał na części, gdzie stoi przeciwnik, ale no nie mam pewności +/-b 8:52- tutaj słychać te kroki do prawej, potem do lewej, więc -b 10:47- słyszał gościa z p90, więc się spodziewał -b 11:55- słyszał gościa bardzo dobrze i zaczął go dojeżdżać -b 12:05- nie mógł wiedzieć o przeciwniku, a mimo wszystko wychodzi wcelowany w te pozycję, nie sprawdzając reszty +b 13:54 - to jest w ogóle hit, przeciwnik jest za ścianą, celownik lockuje się na przeciwniku xD +b 13:56- tu też 100% obv wh, nie ma co tu opisywać +b 16:30- widać minimalnie te nogi, więc załóżmy, że zauważył -b 19:28- strzelił zanim przeciwnik przebiegł przez bramę +b Dla mnie koleżka odpalony, więc ban zostaje. 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi