Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UB] FartiQ1337 SSy v2

Krystian Pirlo Selke

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick :  FartiQ1337

Data i godzina zbanowania :   03.02.19-12:20

Link do AMXbans (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php) :  http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1459

Link  do screenów :   https://www88.zippyshare.com/v/VM9l4rGd/file.html

Wycinek z konsoli :  
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.
[AMXBans] Zbanowany Nick : FartiQ1337
[AMXBans] Powod : ' Pod postem z ss '
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_1 : 0 : 629684445 '
[AMXBans] Twoje IP : ' 83.25.84.234 '
[AMXBans] =======================================

Coś od siebie:  mowie poprostu jest forma i tyle :).

Edytowane przez Krystian Pirlo Selke
  • Użytkownik

1akcja gala wycelowany celownikiem i nie zmienia miejsca celu nigdzie nie patrzył bo wiedzial że tak 3:35
2akcja idzie sobie gala to samo co wcześniejszej akcji tyle że przeciwnik się cofną na skrzynię ok mógł słyszeć ale ten strzał był ostrzegawczy? W 4:23 
3akcja chwilę po 4:24 widział go tam szedł z nożem? Ale wyłączył GLa i nie wiedział że się cofnie a jak na na dobrego gracza że skilla to powinien go zabic skoro zdarzył wyjąć broń i strzelić w jego stronę
4akcja trochę później 8:27 ... Po takim info każdy by oddał tapa w tą skrzynkę ale czytałem i oglądałem filmiki opengl i wyszło że myli odległości... Myślałeś że siedzi za skrzynka chciałeś go przestraszyć? A był za ścianą ?? bo z tego demka nie wygląda że jesteś dobrym graczem ??
5akcja następna runda 8:49 chłop rzuca smoke bo może biegnie sobie b zrobić plecy a boi się o awp ok... To ty SGM przybliżenie i 8:50 zjeżdżasz celownikiem niżej w milisecundzie wychodzi chłop a twój celownik 1 do 1 na głowie ... Szybkie F1? ?? 
6akcja 9:15 nie codzienna reakcja dobrego gracza no ale może się mylę... Ok ale dalej idźmy 9:37 super przygotowanie ... Zdarzyles strzelić no ale się nie udało
Później długo nic bo zobaczyłeś że na specta to grałeś jak gówno... (Sorry za wyrażenie)
7akcj i ostatnia 19:36 czemu nie strzelałeś? Było zawahanie rozumiem chwilą myśli że to terro ale nie oddałeś strzału,
 a w 7:40 już 100% pewności że to cetek tam siedzi  ?? ok wracając do minuty 19;43 nie celowales skrajnie w kant ściany tylko poszedłeś,
celownikiem na skrzynkę po czym jak przeciwnik wyszedł to miałeś wymierzona ładna banie tylko movement nie ten i nie potrzebnie kucales albo?
 po to żeby nie było podejrzane ?? jak mówiłem dobrze się kryjesz i szybkie F1 działa jak trzeba 
Słowa koncowe: Mając staty na serwerze 1000/400 a oglądając demka bo obejrzałem 2 gdzie byłem i gdzie mnie nie było a ty byłeś na nich to tak..
 jest admin to grasz ostrożnie jak gówno a jak nie ma admina masz odpalony  nonstop opengl i masz staty po 40:7 / bądź około tych statystyk ... 
Oglądając dzisiaj dusta2 który odbył się o godzinie 9:40 Grałeś ostrożnie włączając wyłączając GLa bo się bałeś że będę cię oglądał 
 widziałeś że jestem na spect czy też potem jak wyszedłem bałeś się że wejdę tak żebyś nie zauważył 
Hmm... Nie ma admina progracz Statystyki z kosmosu... Jest admin gramy jak gówno to jedno
Drugie to, to ze nie jesteś taki progamer gdy jestem na serwerze bo może czujemy oddech na plecach?  Że ktoś cię obserwuje
Ps. Mówiłeś mi że serwer wykrywa GLa no to cię zaskoczę bo to chyba jedyny serwer na strefie który porzepuszcza ten plik dll. Dowód?
 Sprawdzałem z @noswer czułość antycheats na serwerze i powiem ci że z opengl wejdziesz  ...
Serwer wykrywa dll. Taki jak celownik awp, niektóre bh ale czułość ma największą na crossHAIRAwp co jeszcze?
 Rosyjskie reklamy były automatycznie usuwane jak wchodzimy na serwer a teraz coś się popsuło i jak zauważyłeś admin nie może banować tego bo amx wykrywa brak użytkownika
 czyli możemy teraz tylko kickac...,
 Czuję że jakbym obejrzał demka gdzie miałeś staty po 40+ a nie było adminów na serwerze bo był taki czas to bym szybciej cię odkrył  długi post skryptu
  hltv z godziny 9:40 byly problemy z amxbans http://d1.hltv.org.pl/srv54570/HLTV-1902030943-css_dust2.dem.zip
JEZELI BLEDNIE PODEJRZANY TO PRZEPRASZAM

• Lubię to! 1

OS4Wy7d.gif

• Użytkownik
  • Miau naprawde ja nic nie mam caly czas sie mnie czepiasz wstawilem SSy sa czyste to musisz mnie odbanowac
  •  
  • Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Gracz Odbanowany.

QYJRfSJ.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]