Użytkownik FaTje Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Twój nick na serwerze: FaTje Nick admina banującego: nie wiem Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: nie wiem Serwer na którym dostałeś bana: [ CS2 ]★ Strefaskilla.pl ★ [ONLY MIRAGE #1] ⚫ !rank,!rs,! Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Podczas dołączania na serwer jestem automatycznie wyrzucany. Dlaczego tak jest? Można prosić o odbanowanie? Link do Sourcebansa z twoim banem: nie ma Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/FaTje_PL/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: [Client] CL: Server disconnected: 39: NETWORK_DISCONNECT_KICKED [Client] CL: Disconnecting from server: NETWORK_DISCONNECT_KICKED 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2024 @ Anox Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 4 Września 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 W dniu 31.08.2024 o 18:52, FaTje napisał(a): Nick admina banującego: nie wiem Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: nie wiem Wystarczy sprawdzić tam gdzie powinno albo nie mieć sklerozy. Ban automatyczny za multikonta kolego. Z czego pierwszy za cheaty za które nie było odwołania. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 4 Września 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi