Użytkownik HalucYn Opublikowano 1 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 Nick z CS: Osiedlowy Panoramix Admin banujący:Nick: MCk199 Serwer: Zombie Data zdarzenia :31 sie 2024 - 22:37:59 Steamid: ' STEAM_1 : 0 : 1528739175 Opis sytuacji: Sytuacja wygladała tak, że chyba z 10 razy pod rząd wchodziłem do kampy owego admina i w koncu postanowił mnie zbanować:D na początku ban był na 3 godziny z tego co pamietam.. i był on za " niewykonywanie celów jako zombie" chociaż to też bardzo dziwne, bo cały czas wchodziłem do kamp.. kolega w ogóle dziwnie strzelał^^ Teraz wchodze patrze, a tu perm ban za działanie na szkode serwera haha:d Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 1 Września 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 Tutaj bana dostałeś od samego właściciela serwera, więc niech sam się wypowie w tym temacie i podejmie decyzję @ MCk199 . Odnośnik do komentarza
Użytkownik MCk199 Opublikowano 1 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 (edytowane) Jak zaczniesz grać jak normalnie na człowieka przystało to dam Ci UB, a jak twoja gra będzie wygląda tak jak dotychczas to żegnam. @ HalucYn Graj jak reszta graczy, a nie celowe niszczenie gry. Edytowane 1 Września 2024 przez MCk199 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HalucYn Opublikowano 1 Września 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 (edytowane) Normalnie czyli jak? co było nienormalnego w mojej grze? Niszczenie gry? ale w jaki sposób? Edytowane 1 Września 2024 przez HalucYn 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HalucYn Opublikowano 2 Września 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Września 2024 To jak bedzie z tym unbanem? Przyjaciel <3, 2 Września 2024 3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 2 Września 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Września 2024 @ MCk199 ban zostawiasz czy dajesz szansę? Odnośnik do komentarza
Użytkownik MCk199 Opublikowano 2 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Września 2024 Dostajesz UB, ale jeśli nie będziesz normalnie grał na serwerze to wracasz na perma bez możliwości odwołania, a jeśli chcesz się dowiedzieć o co konkretnie chodzi z niszczeniem gry to napisz mi na discordzie albo na steam. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 2 Września 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Września 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi