VIP DeVoX Opublikowano 4 Września 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Nick: @ DeVoX Z jakiej rangi rezygnujesz?: J@,OP DSC Powód rezygnacji: Niestety z bólem serca muszę zrezygnować z owych rang, ostatnim czasem dość mocno ograniczył mi się czas, przez co widać, że rzadko wchodzę na kompa i na forum, a jak jestem to tylko wieczorami i niestety nie mam chęci na zajmowanie się forum i dsc. Dziękuje za danie mi szansy, i że mogłem pomóc przy forum jak i dsc, nie odchodzę. Więc będę co jakiś czas zaglądać, także życzę jak najlepiej administracji, żeby forum było jak najlepsze! Trzymajcie się do zobaczenia, mam nadzieje że ktoś zajmie moje miejsce co ma więcej czasu 1 2 3 1 5 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 4 Września 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Dziękuję za wszystko! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik peso Opublikowano 4 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 4 Września 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Trzymaj się tam, i dzięki za wszystko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kiepsky Opublikowano 4 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Żegnaj cudzoziemcu, miło było ale się skończyło, takie życie 1 Nigdy się do niczego nie przyznawaj, a jak cię złapią na kradzieży za rękę... ---> Mów że to nie twoja ręka <--- Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 4 Września 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 milo bylo gruby ale sie skonczylo, wbij czasem dc pogadac 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Papaj Opublikowano 4 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Trzymaj się bracie... P.S Ale zostaniesz tym alfonsem w tym burdelu? 1 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 4 Września 2024 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 4 Września 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 No nic no, nie miałem bliższej okazji by poznać, ale i tak dzięki 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 5 Września 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi