Użytkownik Vicman Opublikowano 4 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Nick z CS: vicman Admin banujący: UnknownTM Serwer: cod mod Data zdarzenia: 20:27 Steamid: STEAM_1:0:1727260810 Opis sytuacji: gram obroncą i tu nagle ban z prośbą o demo. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=7209 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://zippyshare.day/smvWK18pDaakeJc/file Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 4 Września 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 @ UnknownTM wiesz co masz robić Odnośnik do komentarza
Użytkownik UnknownTM Opublikowano 4 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 (edytowane) Spoiler 0:50- już przez drzwi chciał celować 1:20- +/- obok modelu 1:55- wcelowany w miejscu w którym wychyli 2:40- wybiega wcelowany 3:03- to samo co ostatnio, "ten przedmiot jest zablokowany"-wh pod f1 i ciach 3:48- tutaj tylko domysł, ale na swoim wh chyba nie widzi replik replikanta i go zdziwiło że coś tam stało xd 4:12- też tak lubie przycelować w typa za ścianą a potem wybiec udając że go nie widziałem 5:12- od razu wie żeby przycelować w bok 6:33- wymyśla nowy skan(i tak nie trafił) 6:47- no reakcja niesamowite, strzela zanim wychyliłem 7:58- reakcja z awp jak na esl'u 8:12-(ten co go zabił też jakiś odpalony) 10:03- jakoś do innych ct nie strzela ale do tego jednego sobie strzelił 11:25- uhh 12:02- znowu to co wyżej 12:29- nawet mi się nie chce tego opisywać 15:35- magiczne pociski jak ja nienawidzę spaleńców na ns'ie którzy jeszcze odwołania piszą @ Przyjaciel <3 wbił na aktywnym https://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=7217 Edytowane 6 Września 2024 przez UnknownTM 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 6 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 0:50 - nic ciekawego nie widze, losowe bieganie B- 1:20 - zlagowane demko, pozostawiam bez oceny 1:55 - było widać chłopa w piachu zanim schował się w romanie, B- 2:40 - a ty wybiegasz na longa niewcelowany, gdy widziałeś tam przeciwników? B- 3:03 - ??? co ty dajesz chłopie B- 3:48 - XD? o niczym to nie świadczy B- 4:12 - przecież słychać doskonale kroki... B- 5:12 - wychyla cały czas tak samo prócz jednego razu, gdzie wcelował w skrzynki B- 6:33 - +/-, szybka reakcja 6:47 - B+ 7:58 - rozumiem, że żeby nie było pisania o ESL, to trzeba w gościa celować minimum 2 sekundy podążając cały czas celownikiem. B- 8:12 - ? B- 10:03 - +/- 11:25 - widać broń, to wiadomo że ktoś tam jest, B- 12:02 - widział chłopa jak na site już wbiegał + słychać było kosowanie na gali B- 12:29 - mógł widzieć przebiegając przez pochylnie, po chwili sprawdził. B- 15:35 - zwykłe skany, jak siadało to chyba nie rzucasz celownikiem dookoła tylko dalej walisz w jedno miejsce, widać że na dd2 nie siedziałeś zbytnio. B- 1+2 połówki, czyli 2/3, za mało na bana zwłaszcza przy takiej ilości rozpisanych, łatwo wytłumaczalnych (1:55, 4:12, 12:02) akcji. Od siebie dodam tyle - nie zamierzam wgrywać jakichś gówien, więc sprawdzane było bez wgranego wallhacka. Jeśli chcesz banować kogoś oskarżając o WH, to masz 2 opcje: 1. screeny 2. demko z POV z aktywnym AdminESP Zapraszam @ Przyjaciel <3 i @ KrólNastolatek do sprawdzenia i wypowiedzi, może oni mają pobrane jakieś wh i na NSie sprawdzą. 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 6 Września 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 0:50 - -b 1:20 - tutaj jakoś dziwnie - wygląda na przeskok, ale demko jest polagowane w tym momencie, więc dam -b 1:55 - tutaj nic nadzwyczajnego -b 2:40 - widział tutaj wcześniej przeciwników, więc mógł peekować na pewniaka -b 4:12 - było widać przeciwnika przez chwilę i słychać kroki biegnące w tę stronę -b 5:12 - w tym przypadku o przeciwniku nie wiedział, a zdążył już za nim podążyć celownikiem i oddać dosyć szybki strzał dla mnie (wgl ten ruch wydaje się z lekka automatyczny) +b 6:33 - nie wygląda mi to na losowy skan, akurat tam był przeciwnik, potem jak przeciwnik szedł do ct to też jakoś dziwnie patrzył, ale no dam jak narazie +/-b 6:47 - nie ma co rozpisywać +b 7:58 - na moje oko, patrząc jak się porusza i jak strzelał wcześniej to dla mnie reakcja jest zbyt szybka, też gość łapie idealny timingi jak na wh, dla mnie +b 8:12 - Pan z demka oddał strzał za nim wyszedł przeciwnik, modelu nie było jeszcze widać - nie spodziewał się zatrzymania ze strony tt'ka w takim momencie +b 10:03 - wiedział doskonale, bo patrzył sobie w piach, a gdy tylko widział że gość będzie wychodził z tamtej okolicy to zostawił celownik, dla mnie kolejny przejaw grania na wh +b 11:25 - może i widział na początku broń, lecz potem szedł galą i przeciwnik ruszył się w stronę b, a podejrzany zaczął do niego mierzyć przez bramę, ni stąd ni z owąd o nim wiedział +b 12:02 - słyszał kosę, potem widział przeciwnika, więc -b 12:29 - widział go przez chwilę, porusza też się jakoś panicznie, powiedzmy że -b 15:35 - tutaj też clear -b Moim skromnym zdaniem gość się porusza jak bot, gra obv na wh, patrzy sobie przez ściany. Ale tak czy siak ostateczny werdykt muszę zostawić @ KrólNastolatek lub @ Axel . //Edit Ban zostaje tak czy siak, ab. 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 6 Września 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi