Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [PROPOZYCJA] ONLY DD2 - PROPOZYCJE BY KWIATUSZEK

Kocham Cie kwiatuszku <3

Rekomendowane odpowiedzi

• 21cm109dmg

Mocno frustrująca sprawa... Proponuje żeby na start kazdej rundy granaty typu flesh i smoke były do kupienia na własną rękę. Jak już głownie chodzi mi o smoke, wg mnie jak ktoś chce kupić i mu się przyda to będzie pamietał żeby kupić, a tak to każdy utrudnia tylko swoim gre bo na poczatku rundy wyrzuca sie z wszystkich granatów. No i oczywiście jeszcze dla podtrzymania, klasyczek, proponuje aby svip dostawał tyle samo fragow za heda co vip, bo gra na serwie to jest p2win a gdy ktos wpisze /medale to widac jak mocno tabela jest p2win. Ja bedąc 2 w topce z kda 2.5 mam mniej medali niz jakies boty co nawet w topce nie są bo  dostają mają za kazdym razem wiecej fragów mimo że tak naprawde nie mają.
To tyle ode mnie pzdr

Edit, special for you, @ aXeee

Nie używaj słow których znaczenia nie znasz, bo widzę że znaczenie słowa "spam" jest Ci obce ...

W chuju mam że Cie denerwuje, nie jestem zupą pomidorową żeby mnie każdy lubił. A jak już tak lecisz to lepiej nie zaczynaj tego tematu bo sam wiesz jak Cie wszyscy traktują z administracji XD

A tak wracając do tematu, no tak dla Ciebie najlepiej nie zmieniać nic, niech nie bedzie żadnych zmian bo trzeba posiedzieć, nie się server nie rozwija i wszystko bedzie pod hajs,tak samo z turniejem dd2 dojebałes termin wtorek, TYLKO I WYLACZNIE POD SIEBIE....  środek tygodnia bo Ci sie urlop konczy czy tam zaczyna nwm wyjebane, 0 jakiego kolwiek racjonalnego myślenia, niektórzy chodzą do pracy a takie rzeczy organizuje się w weekendy, weź chlopie koziołka o ścianę zrób albo zrezygnuj z opiekuna bo odkąd go masz to popaliło Ci styki i soduwa lekko poszła. :] Napisałem normalną propozycje wystarczy napisac tak lub nie, a ty jak zwykle sie musisz zesrać.

edit znowu specjalnie dla Ciebie żebyś się już nie denerwował <3

Co do moich farmazonów, w rezygnacji tak naprawde nic konkretnego nie napisałem, żeby nie psuć reputacji serverowi, a post juz został zamknięty bez możliwości odniesienia się do tego co napisał Trivor,

dostajesz admina pilnujesz, masz jakieś obowiązki, chcesz przyczynić się do pomocy, podliczają Cie i jest regulamin w którym dostajesz za plusy vipa czy tam coś, działało to tak że jak miales minusa albo skarge to  w pare  minut odrazu jest info degrad upomnienie i konsekwetne sprawdzanie tego, ale jak juz dostaniesz plusa to nikt  sam z siebie tego nie wyegzekwuje , dlatego złożyłem rezygnacje, w chuju to miałem ale tak to wyglada, Jak sie trzeba przyjebać to jesteś i ty i Trivor odrazu, ale jak cos komus trzeba dodać pochwalić czy rozwiązać to każdy ma wyjebane i trzeba sie upominać przez kilka dni, później jeszcze jest szydera i jakieś nieśmieszne żarty bo  sie upominasz o coś co Ci się należy zgodnie z tym co SAM TRIVOR ustalil, a na koniec i tak zrobi to na odpierdol glupi przyklad z tego tygodnia, robicie posta na ROUNDSOUNDY każdy wrzucił po 5 piosenek, co miesiąć regularnie prosisz mnie żebym już przygotował na nast miesiąc, siedzę godzinę podsyłam 20 piosenek, po czym na serwer trafia 4 piosenki z pośród wszystkich czyli jakoś 40!?!?!?!?!, jak zwykle, to o czym mówię, najlepiej na odpierdol wszystko... Po co o coś prosisz skoro zachowujesz się jak Trivor i nawet tego nie uwzględniłeś. Gdybym mial mozliwość odpowiedzi to rozpisal bym się konkretniej,  rezygnacje przyznaje ze napisalem na odpierdol i pod wplywem emocji nie przemyślanie, nie chciało mi się nad tym spuszczać tylko jak najszybciej zrezygnować. Kazdy zainteresowany kto się mnie zapytał,  zna szczegóły i też ma beke z tego jak to tu wyglądało. ZRESZTĄ SAM MI TO OGARNIAŁEŚ I SAM SIĘ Z TRIVORA SMIAŁEŚ ZE NIE MOŻE TEGO OGARNĄC MIMO ZE PISAŁEM JA I TY I TO WIELE RAZY wiec teraz mydełko fa widzę wlatuje na pełnej XD

Nie jestem konfidentem, i mam zajebisty kontakt z adminami więc nie bede nikogo tutaj sprzedawał, ale powiem od siebie i za siebie, że jak już dostałeś tego opiekuna, bo nie bylo chetnych od dlugiego czasu i stanowisko :]]] A przez 1 tydzien odkąd go dostałes, szybko miałeś go stracić ale no nie chciało się nam bawić w jakies zebrania czy posty na forum, tutaj trzeba być biernym bo zawsze jest jakieś ale.

Co juz nie pamietasz jak na spotkaniu adminowskim kazali Ci wypierdalac? ojoj :(

Aż się spłakałeś i wyrzuciłeś z ts'a kolegę od jebanka który, powiedział co o tobie myśli, reszta myśli tak samo spokojnie hah

To że masz opiekuna, nie zmienia nic oprócz kolorku na forum a tak czy siak chuja możesz zrobić, jesteś zwykłym adminem i o wszystko musisz pytać  Trivora, a bujasz się jak pier.... rezus. Nie chce mi się już nad tym spuszczać więcej wiec jest to moja ostatnia odpowiedź :] Liczę mocno na rozpatrzenie propozycji w kwestii kupowania granatów na własną rękę, chociaż znając życie czarno to widze. pozdrawiam :]

Edytowane przez Kocham Cie kwiatuszku <3
literówki
Hana_Montana
Hana_Montana,

Dział propozycji nie jest do takich dyskusji 

• Super 1
  • Ha ha 2
  • xD 1
  • Sponsor
SPONSOR

Nie ma takiej opcji skończcie już z tym zamienianiem takich durnych spraw, jest to żenujące co wy teraz dajecie za propozycje. Może nie długo będzie zakaz wszystkiego bo każdemu coś przeszkadza. Skończył się vip/svip to nagle fragi przeszkadzają? Po to jest to zrobione żeby w jakimś stopniu lepiej się grało. 

Jestem na NIE

Przystopuj z tymi tekstami w moją stronę bo od bardzo dawna już mnie denerwujesz, nic nie można ci napisać to po 1, 

Po 2 byłeś Adminem i siedzisz też na różnych serwerach lub siedziałeś więc raczej wiesz co to jest edytuj. Albo i raczej nie wiesz po tym jak pod każdym postem zamiast dać edytuj dalej robisz spam. Pzdr 

Jak mnie traktują powiedz napisz mi to ja mnie traktują bo chyba się pomyliłeś z czymś.

Więc nie pisz farmazonów bo jak narazie samą rezygnacją bezczelnie kłamałeś. Zresztą to jest moje zdanie nie musisz się z tym zgadzać, ale ode mnie 2 kroki w bok.

@ Kocham Cie kwiatuszku <3 a jak chcesz coś jeszcze ze mną pisać to zapraszam na priv nie mam zamiaru się kłócić o tak durną sprawę z tobą tutaj bo jest to śmieszne tak samo jak ty. 

Ty jesteś pierdolnięty pecie jebany. Ja mam wyjebane że mam jakąś rangę nie będziesz pod publikę pierdolił na mój temat takich farmazonów. Konfidentem już jesteś bo zajebałes z dupy administrację. Co do tego co piszesz na temat ts zostało wyjaśnione z tą osobą, ale no tak księżniczka wie najlepiej co się dzieje teraz. Zacznij kurwa myśleć co piszesz. 

Ja mam wyjebane teraz że mi blokadę dadzą bo cię wyzywam czy coś, ale stwierdzam jak jest teraz. 

Jesteś atencjuszem, który szuka tylko czegoś czego nie ma lub się dawno zakończyło.

To samo turniej napierdalać każdy potrafi tam najbardziej ty tylko nie potrafisz przeczytać co jest napisane dokładnie, nie pisz mi kurrrr. Że robię pod siebie to bo tak nie jest. Pakuj manatki i zawijaj na inny serwer może tam będziesz bardziej atencyjni dla nich. Nara

Hana_Montana
Hana_Montana,

+2 za zachowanie w poście 

• Ha ha 6

lowjakosc.gif.6fe2453e774accf45448b14c0a14b4a7.gif

• 21cm109dmg

@ aXeee   nagle przeszkadzają?  temat fragów jest od chuj wie kiedy?? Wg mnie cringe że mozna ujebać staty +100  no ale chuj, lepiej być botem ale sobie zaplacic i otwierać, rozumiem Cie Axe XD

• xD 1
  • BeerM@n

Zwykly vip tez ma +1 za zabicie, przestan grac tym zjebanym awp to tez sobie bedziesz +100 fragow robil.

Mam jeszcze lepszy pomysl, +1 oraz +2 fragi niech dodaje tylko po zabiciu HSem, to samo ammo na svipie. ;) 

• Lubię to! 3
  • 21cm109dmg

Ale mi w tej propozycji chodzi głównie o granaty, żeby były do kupienia, przestańcie płakać XD

• 420

Co do propozycji o granty jestem na tak oczywiście że można odjąć VIP/svip granaty w 1 rundzie jak ktoś chce to sam se kupi. Co do samych fragów to skończcie już te wałkowanie już dużo tego było i sam Oskar powiedział że na tym od początku bazuje serwer i to się nie zmieni tak samo jak skoczek.:likecat:

@ Trivor 2 zamykaj temat bo jesio zara zaczną dopisywać 😂

Edytowane przez KushMan
  • Super 1

image.png.df4fd15ceb75a38cd0da0c6225d185eb.png 

image.png.a79d488115bc0d45a9a0ecfb82b51530.png

image.png.fe0e086098c25f15a568409b869fa0bf.png

Zrzutekranu2025-01-18ss.png.150a946893b719787905a22b75caf77c.png

• Zasłużony

Szczerze mówiąc jak najbardziej na TAK z tymi granatami w pierwszej rundzie, nie oszukujmy się ale gdyby nie darmowe granaty VIP/SVIP to 90% graczy by pewnie nie wiedziała, że w tej grze owe istnieją xD A prawda taka, że w 1 rundzie randomy dostają granaty i rzucają gdzie popadnie, tu bardziej o smołki chodzi bo flashe i tak nic nie robią osobą z teamu, ale i smołkami życie utrudniają ;D

• Super 1

• Użytkownik

Dobry pomysł, żeby te granaty z 1 rundy wyrzucić, połowa ludzi na serwerze nie potrafi z nich korzystać, bardziej po prostu przeszkadzają. A tym bardziej ta połowa ich nigdy zapewne nie kupowała.

• Lubię to! 1
  • Super 1

tak_gala.gif

• Użytkownik

Z tymi granatami to topka, jestem ZA.

Często się trafia na "dzbana" co rzuca smoke np na gale gdzie ja uja widzę xD, albo nawet gdzieś indziej. 

Pozdrawiam serdecznie. 

3

Edytowane przez Papson26
  • Super 1
  • Premium
Premium

Ja bym zrobił po 2 smoke na drużyne, bez możliwości dokupienia, bo nie raz jest tak, że wchodzą takie dauny kupują smoke + dokupują rzucaja po całej mapie, a pożniej to nie wygląda jak mapa dd2, tylko kurwa jakaś jedna wielka chmura :)

• Super 1
  • Ha ha 1
  • Właściciel
Właściciel

No to w koncu co mam zrobic z tymi granatami, bo kazdy co innego pisze.

1) Całkowicie wywalić granaty z vip/svip na poczatku KAZDEJ rundy

2) Wyłączyć granaty z vip/svip w PIERWSZEJ RUNDZIE

3) Wywalić tylko smoke z vip/svip na poczatku KAZDEJ RUNDY

4) Wywalic tylko smoke z vip/svip w PIERWSZEJ RUNDZIE

• Użytkowniczka

3

Edytowane przez czerwonka
  • Zasłużony

4

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• 21cm109dmg

no oczywiscie ze 3

Edytowane przez Kocham Cie kwiatuszku <3
  • Właściciel
Właściciel

Opcja 3 zrobiona. Plugin edytowalem, nie testowalem go, sprawdzcie na serwerze po zmianie mapy

• Lubię to! 4
  • xD 1
  • 21cm109dmg

działa, dziękujemy

szacunek

• Zasłużony

Działa 

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]