Użytkownik Peace Opublikowano 10 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 Imię: Kornel Wiek: 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Głównie dlatego, że chce odciążyć Supporta od niektórych obowiązków, Anox i tak ma wystarczająco roboty. Mam dobry jeżeli nie bardzo dobry kontakt z graczami jak i adminami (przynajmniej tak myślę, chyba nikt nie zaprzeczy ^^). Staram się pomagać każdemu kto tego potrzebuje jak tylko mogę, a swoje obowiązki wykonuję jak najlepiej się da, nie lubię robić czegoś na odpierdziel. Kończąc bez zbędnego lania wody, chciałbym spróbować swoich sił oraz pomóc naszym serwerom wrócić do dawnej świetności, jak to było za czasów cs:go. Uważam, że nie jestem złym kandydatem na te stanowisko, ale zobaczymy co inni sądzą. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: CS2 OM#1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): ~7/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199052644645/ Coś o sobie: Siemanko, na imię mi Kornel i obecnie mieszkam w Białymstoku. Uczęszczam do technikum mechanicznego w kierunku mechatroniki. Nie do końca to co chciałem no ale cóż, zostały mi jeszcze tylko 2 lata . W wolnym czasie gram sobie w gry lub jestem na siłce (ewentualnie śpię czy też użalam się nad sobą ). 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 11 Września 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 +\- wiek + podanie - doswiadczenie + cs# +wspaecie finasowe jako admin duzo pomaga i angazuje sie w serwer wiec mysle ze jako op tez sobie poradzi NA TAK 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 12 Września 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi