Użytkownik Monis Opublikowano 12 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 Imię: Szymon Wiek: 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym zostać opiekunem, ponieważ mam w tym doświadczenie (miałem wiele razy swoje serwery, a to jedne z nich: CSGOMOD, COD MOD, ONLY DD2. Dodatkowo zawsze odnosze sie kulturalnie w strone graczy, jestem miły oraz uprzejmy. Jako admin zawsze staram sie być przykładem dla innych graczy, a jako Opiekun serwera będe sie jeszcze bardziej starał żeby wszystko śmigało. Chciałbym zostać Opiekunem tego serwera no bo w sumie to poprostu chce pomóc Trivorowi bo on nie zawsze ma czas. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: AIM/AWP Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, byłem wcześniej Opiekunem. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8-9 Nie wiem jaka jest skala, ale umiem edytować pluginy (delikatnie), wgrywać na serwer oraz ustawiać cvary Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/yourdadmuslim/ Coś o sobie: Mam na imie Szymon, interesuję sie grami komputerowymi oraz kobietami. Jestem aktualnie w Technikum informatycznym i jak narazie dobrze mi idzie, interesuje się służbami mundurowymi (szczególnie amerykańską policją), nie raz grałem w MTA (GTA:SA ale online) jako SAPD (policjant) bo poprostu to uwielbiam. Jestem bardzo miły i zawsze staram sie zachować spokój, nawet w ciężkich sytuacjach. Praktycznie zawsze jestem bezstronny. Swojego czasu miałem mega zajawke na robienie serwerów, na jednym z nich nawet po 20os. grało także wynik całkiem spory. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik LOGICz1.6 Opublikowano 14 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 (edytowane) jest pomocny kulturalny miły i zawsze pomaga pozderka Edytowane 14 Września 2024 przez LOGICz1.6 Krzysiek, 14 Września 2024 4.12 Posty, które ograniczać się będą do wypowiedzi 'tak' lub "nie" będą usuwane/ukrywane, powinny one posiadać minimum 3 argumenty. Edytuj post. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 21 Września 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 Odbierz rangę w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 21 Września 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi