Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [SKARGA] - NetaO

Błaszczyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Twój nick:Błaszczyk
Nick oskarżonego: @ NetaO
Powód skargi: Zero jakiego kolwiek myślenia.
Opis sytuacji: @ KushMan Wytłumacz temu dziecku, o co chodziło mi z tym ''Że jak cwel ostągnąłęś już wszystko '', bo zaczyna mnie to denerwować, że dobrze wiesz o co chodziło kushmn, a ten dzieciak wchodzi mi blokuje dostęp do czatboxa, i daje +1, zamiast się doinformować o co chodzi, to mi wypieprza blokadę.....
Data i godzina zdarzenia:21:25, 14.09.2024
Miejsce zdarzenia:CzatBox
Dowody:Jest na czatboxie...
Coś od siebie:Porażka.....

Znów robisz to samo co wcześniej, że dałeś mi pierwsze dwa razy perma na czatboxie ( PRZEZ POMYŁKE0, A teraz wchodzisz i wycigasz z podtekstu słowa skierowane do @ KushMan .... Hit po prostu.

PRZEPRASZAM, to Devox mi dawał permy nie słuszne, ale co i tak nie zmienia faktu, że wchodzisz i od razu blokujesz,a nawet nie wiesz o co chodzi, Skąd wiesz mogliśmy oglądać film na kamerce razem i się śmiać z tych cytatów niektórych, ale widać ty musisz pokazać swoją wyższość i wyjebać mi bloka i warna 🤙

Edytowane przez Błaszczyk
  • Lubię to! 3
  • xD 1
  • Krzysiek zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - Neteq
  • Premium
Premium

Nie interesuje mnie zbytnio, o co chodziło w tym zdaniu co napisałeś i żeby ktoś to wyjaśniał. Nie interesuje mnie również to czy  było dla śmiechu, czy nie. Co chwila widać prowokację z waszej strony i zaczepki, dlatego trzeba ponosić kare za słowa, które się pisze w stronę innych. My nie wiemy, czy jesteście kolegami, czy nie i czy jest to dla żartów, ale takie słownictwo na ogólnym czacie nie ma racji bytu i nie powinno to tak wyglądać.

@ Błaszczyk Nigdy nie dałem Ci perma na CB misiu, więc nie pisz mi tutaj głupot i farmazonów swoich. Nic nie wyciągam z kontekstu tylko reaguje na twoją głupotę.

• Lubię to! 2
  • xD 1

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Przyjaciel <3 zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - NetaO
  • OLDSTAR

@ NetaO

, jednak byłeś obecny na lekcji u @ Anox jak zareagować w takich sytuacjach - Tam gdzie trzeba. (To nie prowokacja) Pozytywny plus dla j@.

IMG_20240914_223708.jpg

NetaO RIP
NetaO RIP,

4.7A) W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem.

• Super 1
  • LEGENDA

image.png

"Cwel – obraźliwe pojęcie używane w gwarze więziennej, degradujące określenie osoby zmuszanej w więzieniach do odbywania stosunków seksualnych z innymi współwięźniami i wykluczoną przez to z kategorii git-ludzi (grypsujących)."  - źródło wikipedia (https://pl.wikipedia.org/wiki/Cwel) 

"2.3 Spam, wyzwiska, kłótnie, prowokacje lub nadmierne przeklinanie będzie skutkowało blokadą na Chatboxie, oraz w niektórych przypadkach karane ostrzeżeniami.
2.9 Zakaz wysyłania kąśliwych uwag, żartów i rozmów pod publikę.
3.1 Użytkownicy którzy często są blokowani/posiadają dużą ilość ostrzeżeń będą traktowani surowiej z względu na ich zachowanie
4.5 Obraza użytkowników Forum - Blokada czasowa od 3h do nawet blokady permanentnej + Możliwe nałożenie blokady."

Nic więcej chyba nie muszę wyjaśniać ;) Zacznijcie się normalnie zachowywać na chatboxie a nie będziecie musieli pisać bezsensownych skarg. 

• Lubię to! 6
  • Ha ha 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]