Premium Błaszczyk Opublikowano 14 Września 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 (edytowane) Twój nick:Błaszczyk Nick oskarżonego: @ NetaO Powód skargi: Zero jakiego kolwiek myślenia. Opis sytuacji: @ KushMan Wytłumacz temu dziecku, o co chodziło mi z tym ''Że jak cwel ostągnąłęś już wszystko '', bo zaczyna mnie to denerwować, że dobrze wiesz o co chodziło kushmn, a ten dzieciak wchodzi mi blokuje dostęp do czatboxa, i daje +1, zamiast się doinformować o co chodzi, to mi wypieprza blokadę..... Data i godzina zdarzenia:21:25, 14.09.2024 Miejsce zdarzenia:CzatBox Dowody:Jest na czatboxie... Coś od siebie:Porażka..... Znów robisz to samo co wcześniej, że dałeś mi pierwsze dwa razy perma na czatboxie ( PRZEZ POMYŁKE0, A teraz wchodzisz i wycigasz z podtekstu słowa skierowane do @ KushMan .... Hit po prostu. PRZEPRASZAM, to Devox mi dawał permy nie słuszne, ale co i tak nie zmienia faktu, że wchodzisz i od razu blokujesz,a nawet nie wiesz o co chodzi, Skąd wiesz mogliśmy oglądać film na kamerce razem i się śmiać z tych cytatów niektórych, ale widać ty musisz pokazać swoją wyższość i wyjebać mi bloka i warna 🤙 Edytowane 14 Września 2024 przez Błaszczyk 3 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 14 Września 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 Nie interesuje mnie zbytnio, o co chodziło w tym zdaniu co napisałeś i żeby ktoś to wyjaśniał. Nie interesuje mnie również to czy było dla śmiechu, czy nie. Co chwila widać prowokację z waszej strony i zaczepki, dlatego trzeba ponosić kare za słowa, które się pisze w stronę innych. My nie wiemy, czy jesteście kolegami, czy nie i czy jest to dla żartów, ale takie słownictwo na ogólnym czacie nie ma racji bytu i nie powinno to tak wyglądać. @ Błaszczyk Nigdy nie dałem Ci perma na CB misiu, więc nie pisz mi tutaj głupot i farmazonów swoich. Nic nie wyciągam z kontekstu tylko reaguje na twoją głupotę. 2 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 14 Września 2024 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 @ NetaO , jednak byłeś obecny na lekcji u @ Anox jak zareagować w takich sytuacjach - Tam gdzie trzeba. (To nie prowokacja) Pozytywny plus dla j@. NetaO RIP, 14 Września 2024 4.7A) W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 14 Września 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 "Cwel – obraźliwe pojęcie używane w gwarze więziennej, degradujące określenie osoby zmuszanej w więzieniach do odbywania stosunków seksualnych z innymi współwięźniami i wykluczoną przez to z kategorii git-ludzi (grypsujących)." - źródło wikipedia (https://pl.wikipedia.org/wiki/Cwel) "2.3 Spam, wyzwiska, kłótnie, prowokacje lub nadmierne przeklinanie będzie skutkowało blokadą na Chatboxie, oraz w niektórych przypadkach karane ostrzeżeniami. 2.9 Zakaz wysyłania kąśliwych uwag, żartów i rozmów pod publikę. 3.1 Użytkownicy którzy często są blokowani/posiadają dużą ilość ostrzeżeń będą traktowani surowiej z względu na ich zachowanie 4.5 Obraza użytkowników Forum - Blokada czasowa od 3h do nawet blokady permanentnej + Możliwe nałożenie blokady." Nic więcej chyba nie muszę wyjaśniać Zacznijcie się normalnie zachowywać na chatboxie a nie będziecie musieli pisać bezsensownych skarg. 6 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 14 Września 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi