21cm109dmg Kocham Cie kwiatuszku <3 Opublikowano 21 Września 2024 21cm109dmg Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 Siema, co myślicie nad możliwością chodzenia podczas plantowania paki? Na serwie u nas CELE MAPY leżą i kwiczą, myśle że w jakimś stopniu może by to zwiększyło % podłożonych bomb, no i biorąc też aspekt clutchy, napewno dało by to dużo osobie która została sama bądz z partnerem vs całe ct na ugranie rundy i zrobienia jakiejś fajnej akcji. Spontaniczny pomysł, ostatnio z granatami się przyjęło wiec może to też się wam spodoba. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tak. Opublikowano 21 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 Jak na moje, to nie bardzo jestem za tym pomysłem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kuba555 Opublikowano 21 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 Na NIE, im mniej udziwnień tym lepiej Odnośnik do komentarza
Użytkownik hud_saytext Opublikowano 21 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 Ja mam lepszą propozycję: - Blokada AWP co 2 rundę dla wszystkich graczy. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tak. Opublikowano 21 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 @ hud_saytext jasne w ogóle usunąć AWP, bo przeszkadza, że ktoś nią gra Kolejna propozycja bez sensu... Odnośnik do komentarza
Użytkownik sTk Opublikowano 22 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 Fajna sprawa jak dla mnie, kiedyś myślałem że w sumie mogło by się to przyjąć tutaj bo często zdarza się mało czasu i paru ctkow do zabicia, a wiadomo że ciężko stanąć na te 4 sekundy i zapalnotqac bo często kończy się to śmiercią, a tak można fajne akcje zrobić jestem za 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 6 Października 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Października 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi