Premium Błaszczyk Opublikowano 22 Września 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 (edytowane) Twój nick:Błaszczyk Nick oskarżonego: @ NetaO Powód skargi: Karanie indywidualne, brak ukarania, za to samo co mnie. Opis sytuacji:Ja dostaje +1, i blokade, ktoś pisze tak samo do mnie dostaje +1, jeszcze masz czelność kłamać że upominałeś, jak tak to proszę mi udowodnić to, że jak napisałem do kushmana te słowa, to dostałem jakieś ostrzeżenie słowne albo coś, bo mi się nie przypomina żeby coś było pisane. Data i godzina zdarzenia:Dzisiaj Miejsce zdarzenia:CzatBox Dowody: Coś od siebie:Ja mam w dupie te warny, ale jak kara się należy dla jednego, to i dla drugiego. @ NetaO widać dziecko jeszcze nie dorosleś do tej rangi, @ Hana_Montana weź mu przedstaw co jest 5, bo mi się już nawet z tym dzieckiem kłócić nie chce. Edytowane 22 Września 2024 przez Błaszczyk 2 4 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 22 Września 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 Witam. Jak dajesz ss'y z rozmów, to dawaj całość, a nie urywki. Jeżeli chodzi o ukaranie Ciebie, to wcześniej miałeś kilkukrotnie zwracaną uwagę i dopiero potem dostałeś blokadę oraz warna, bo nie potrafiłeś się ogarnąć. I w tej sytuacji zareagowałem tak samo najpierw ostrzeżenie potem ewentualne konsekwencje tak działam. @ KushMan została zwrócona uwaga i skończył temat i się uspokoił, a ty postanowiłeś zacząć wyzywać i prowokować mnie i @ Krzysiek . Tylko, i wyłącznie za to dostałeś blokadę oraz warna za prowokację i wyzywanie administracji i moderacji forum. Tak żebyś zrozumiał: Zwróciłem Ci kilkukrotnie uwagę, żebyś się ogarnął co nie przynosiło skutku i dalej nie potrafiłeś się ogarnąć, dlatego wtedy dostałeś blokadę i warna. Za to @ KushMan zwróciłem mu uwagę i potrafił się do tego dostosować i zamknąć temat, dlatego uniknął kary, bo trochę pomyślał i dotarło do niego ostrzeżenie słowne. I to jest zasadnicza różnica, że on się potrafił dostosować do ostrzeżenia, a ty nie, więc tyle w temacie. Dlatego nikt tu nie jest niesprawiedliwie traktowany tylko po prostu inni potrafią się zachować i przemyśleć swoje zachowanie, a ty niestety nie dlatego jesteś karany. Dowody? Proszę misiu. Co prawda nie ja Ci zwróciłem uwagę, ale @ Krzysiek , a ty dalej nie potrafiłeś się zachować i wyzywałeś innych. Więc nie kłam, że nie miałeś zwróconej uwagi, bo, jak widać, na ss'ie miałeś po czym zostały wyciągnięte konsekwencję, bo ostrzeżenie nie zadziałało. Zawsze macie najpierw zwracaną uwagę, a potem, ewentualnie jak to nie działa dostajecie blokady i warny, więc mi tu nie płacz, że ktoś jest niesprawiedliwie traktowany. I na koniec. Niedawno napisałeś skargę, że sobie robiłeś żarty @ KushMan , i to było dla beki. Jesteś wielkim sztywnym GITEM i sobie śmieszkujesz z kolegą, a dziś się na niego rozpierdalasz i chcesz, żeby też został ukarany, i to publicznie na niego donosisz XD. SZTYWNIUTKO widzę. Z fartem misiu spokojnej nocy. 3 1 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 Pierw się wyzywacie dla zabawy, a później piszecie skargi? Tak jak @ Anox napisał w jednej skardze "Cwel – obraźliwe pojęcie używane w gwarze więziennej, degradujące określenie osoby zmuszanej w więzieniach do odbywania stosunków seksualnych z innymi współwięźniami i wykluczoną przez to z kategorii git-ludzi (grypsujących)." - źródło wikipedia (https://pl.wikipedia.org/wiki/Cwel) Użycie takiego słowa wobec jakiegokolwiek użytkownika będzie automatycznie karane ostrzeżeniem, niezależnie od tego, czy żartujecie między sobą, czy nie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi