Premium Błaszczyk Opublikowano 23 Września 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Września 2024 (edytowane) Twój nick:Błaszczyk Nick oskarżonego: @ NetaO Powód skargi:Wyśmiewanie się z innych użytkowników, plus pozwalanie na pisanie różnych rzeczy bez otrzymania bloka na czatbox. Opis sytuacji:Przecież ten typ wyzywa ludzi o konfidentow, ciśnie jak szmaty, a co robi ten rycerz na białym koniu ? Nic bije mu brawo, ja to bym już dawno był zablokowany,jak bym napisał konfident do kogoś, a najwidoczniej ten junior admin nie ma pojęcia co się w ogóle w okol niego dzieje. Z niego to jest taki junior admin, że nawet się śmieje z kogoś jak mu na telefonie źle się napisze z t9, pozniej wyśmiewa na czatboxie. @ Hana_Montana Czemu nie dasz perma temu Patykowi, typ sam pisze że nas niszczy jak szmaty,działa na szkodę serwera, w wy nic nie robicie,tylko czekacie aż się ktoś z nas odpali, zbanowales 47 za działanie na szkodę serwera, to weź wyrzuć tego łba, bo to jest toksyczny łeb, i zobaczysz że on będzie dalej tak robić. @ NetaO powinien też dostać ukarany,a nie że on se kara jak mu się podoba,jednym daje bloka od razu,a drugich upomina 🤣 Eddit: Widzisz co ten typ piszę ?, bo ja mu odpowiadam na jego zaczepki, a jak jesteś slepy i nie widzisz, to proszę do okulisty iść. To ty jesteś śmieszny chłopie że nie umiesz czytać, kto prowokuje, kto zaczyna, itp Data i godzina zdarzenia:Wczoraj Miejsce zdarzenia: czatbox Dowody: Coś od siebie: Przemilczeć to,zostawiam to w ręce @ Hana_Montana . Edytowane 23 Września 2024 przez Błaszczyk 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium paterovsky Opublikowano 23 Września 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Września 2024 Jako iż teraz skarga dotyczy mojej osoby, to muszę się wypowiedzieć w adekwatny sposób do intelektu osoby piszącej skargę więc: "Przecież ten typ wyzywa ludzi o konfidentow, ciśnie jak szmaty, a co robi ten rycerz na białym koniu ?" Tutaj sam siebie wyjaśniłeś, ale ja mam podsumowanie Twojej osoby, a mianowicie "Jesteś wielkim sztywnym GITEM i sobie śmieszkujesz z kolegą, a dziś się na niego rozpierdalasz i chcesz, żeby też został ukarany, i to publicznie na niego donosisz XD. SZTYWNIUTKO widzę. Z fartem misiu spokojnej nocy." Jeśli to widzi J@ i inni to może czas najwyższy odstawić to co bierzesz, bo już Ci w głowie zaczynać się pierdolić. Na sam koniec naucz się w końcu, że jak stawiamy np. znak zapytania to bez spacji. Może na koniec Twojej "kariery" się czegoś nauczysz. Krzysiek, 23 Września 2024 3.1 Zabronione jest umieszczanie na Forum postów, które zawierają jakiekolwiek treści lub materiały niezgodne z obowiązującym prawem RP. W szczególności obraźliwe, wulgarne, obsceniczne, oszczercze, nienawistne, zawierające groźby, nieetyczne, obrażające czyjeś uczucia, godzące w czyjąś własność, komercyjno-reklamowe. 1 2 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 23 Września 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Września 2024 Gdzie Cię wyśmiewa? Bo coś trudno mi to znaleźć misiu. Poza tym na tych ss'ach co dałeś nikt Cię nie wyzywa od konfidentów. Więc po co piszesz, że jest inaczej i kłamiesz? Dla twojej świadomości @ paterovsky też jest za wszystko karany i otrzymuje blokady na CB oraz warny tak samo jak ty, więc nie pisz głupot, że tylko ty jesteś poszkodowany, nie znając sytuacji. I jak widać na ss'ach które dałeś zwracałem @ paterovsky dwa razy uwagę na temat zachowania i prosiłem o spokój, gdzie się do tego zastosował i odpuścił to, dlaczego miałem go karać w tej sytuacji? Skończcie już płakać i pisać skargi, a zacznijcie się normalnie zachowywać, a nie jak toksyczne dzieci z podstawówki. I na koniec. Wracasz po blokadzie na CB i znów prowokujesz i wyzywasz ludzi, w tym od konfidentów, a potem sam płaczesz, że to Ciebie wyzywają od 60 itp. Jesteś kurwa śmieszny chłopie. 2 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 23 Września 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 23 Września 2024 @ Trivor Odnośnik do komentarza
Użytkownik mów mi Papa Roberto Opublikowano 23 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2024 Pozwolę sobie odnieść do owej skargi, mimo iż Ona mnie nie dotyczy, to stwierdziłem, że odnoszę się, bo Junior Admin @ NetaO w sam raz opisuje rzeczywistą sytuacje. Jak nasz szanowny junior admin to określił i pozwolę sobie to zacytować "I na koniec. Wracasz po blokadzie na CB i znów prowokujesz i wyzywasz ludzi, w tym od konfidentów, a potem sam płaczesz, że to Ciebie wyzywają od 60 itp. Jesteś kurwa śmieszny chłopie." Człowiek ma dobry nastrój i humor, chce się podrażnić z kim kolwiek, a oskarżyciel z racji tego, że "może mnie nie zna" postanowił wszystko brać na poważnie. I zaznaczę tutaj osobiście w żaden sposób to nie była prowokacja. Na dodatek dostałem bana na 3 godziny jak to określił sam Błaszczyk OBRAŻANIE ADMINA. Dam w sumie ss z momentów, w których cokolwiek się odezwałem na czacie :D. Zacznijmy od tego, że inny gracz też sobie zacznął cisnąć bekę powtarzając za mną Odnosząc się do pierwszego ss'a nie miałem na celu nawet prowokacji, próbowałem załapać z Tobą bekowy Vibe z racji tego, że zabijałeś mnie za każdym razem na longu, więc ten jeden raz zabiłem Ciebie i napisałem "przeproś błaszczyk", za to że mnie za każdym razem zabijałeś. Myślałem, że odebrałeś to w taki sam sposób, ale jednak pozory mylą. Na dodatek nie mam do Ciebie żadnego prywatnego problemu, bo krzywdy mi nie zrobiłeś, dlatego ja nie miałem także i do Ciebie. Dałbym ss z dalszych gier i czatu, ale po prostu tam się do Ciebie nie odnosiłem, bo ss by pokazywały jak odpowiadam admince Czerwonka oraz jak witam się z innymi graczami, co dopiero wszedli na serwer. Na dodatek sam podrzeżniasz się z innymi graczami, których kompletnie nie znam, a być może są tutaj dłużej niż ja. Jesteś hipokrytą od tego zacznijmy sam coś robisz i coś odwalasz, a później gdy ktoś wyciąga fakty walisz tekstem "sam siebie chłop j*bie" jak to jest na powyższym ss, a byłem akurat wtedy aktywny na forum i widzę, co się dzieje w danym momencie na CzatBoxie. Mało tego gdy mówię PRAWDĘ to ty się odnosisz w taki sposób nie majać żadnych argumentów, czy czegoś nie brałem. Przedstawiam ss niżej Jesteś hipokrytą, dzieckiem w ciele dorosłego 28 latka, bez jakiego kolwiek poczucia humoru i dystansu, bo nie byłem nawet do Ciebie zło wrogo nastawiony. Natomiast, jeżeli naprawdę poczułeś się urażony, iż nazwałem Ciebie gejem oraz z beki napisałem TY KONFIDENCIE, bo inni cały czas tak mówią, że nim jesteś to PRZEPRASZAM serio mordo otrzyj łezki. Bądźmy poważnymi ludźmi, którzy mają fun'a z gry i od czasu do czasu siebie nawazjem podrażnią jak ty to sam robisz. 3 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 Ty i Paterovsky jesteście karani znacznie surowiej od innych użytkowników, ponieważ ostrzeżenia do was nie trafiają i kolejnego dnia sytuacja się powtarza, a chatbox nie służy do tego. Kolejne blokady i ostrzeżenia będą nakładane bez wcześniejszego upomnienia. Jeśli nie potraficie się odpowiednio zachowywać, nie będziecie mogli pisać na chatboxie. @ Moderator 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi