Sponsor aXeee Opublikowano 25 Września 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Nick:aXeee Z jakiej rangi rezygnujesz?: Opiekun DD2 Powód rezygnacji: Brak czasu, wypalenie funkcyjne. Cześć wszystkim, z bólem muszę napisać, że czas zakończyć rolę opiekuna DD2. Myślę, że w jakimś stopniu pomogłem bądź próbowałem pomóc z obowiązkami jakie były mi przypisane. @ Trivor dziękuję za danie mi szansy, pewnie jeszcze bym został, ale z tak małym angażem teraz to raczej bym się nie przydał. Dzięki też wam @ Admin CS 1.6 ONLY DD2za współpracę z wami, było dosyć ciężko, oraz czasami toksycznie ale daliśmy radę, nie no różne tam były momenty, ale wiem jedno dotrzeć do was jest w chuj ciężko bo odrazu jadaczki wam się nie zamykają🤣🤣. @ Hana_Montana najbardziej dziękuję tobie za największą pomoc tutaj, żeby się dowiedzieć co jest pięć tak naprawdę za to, że zawsze mogłem liczyć na to że mnie zastąpisz pod moją nieobecność. Turniej DD2 jak nabaedziej dokończę bo jednak trzeba się z tego wywiązać tylko, ktoś inny jeżeli może niech się zajmie wszystkim a nagrody będą ode mnie. @ TrivorHana powinien mieć czerwoną rangę na forum, Przemyśl to sobie😉. 1 7 4 1 4 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 25 Września 2024 420 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 1 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 PROSTO. MISTRZ Opublikowano 25 Września 2024 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Szkoda , tak myslalem ze po urlopie tak bedzie , no ale coz z @ Hana_Montana masz racje !! milo sie z toba pracowalo ale jak sie wypaliles to trudno 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kolejarz Opublikowano 25 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Powodzenia dalej 💪 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 25 Września 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 3maj się 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 25 Września 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Dzięki za zaangażowanie, trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 25 Września 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi