Użytkownik tak. Opublikowano 27 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2024 (edytowane) Imię: Adrian Wiek: 25 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Sądzę, że w aktualnej sytuacji, jest on bardzo potrzebny Też patrząc na moją sytuację, że urodziła Mi się córeczka więcej czasu będę miał by siedzieć na forum i zajmować się adminami oraz sprawami z tymi związanymi, niż graniem na serwerze oraz nabijanie minut, aczkolwiek to też na pewno będę to robił. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only DD2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10):7 Maybe. Wsparcie finansowe (TAK/NIE):Tak Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/taaaaak6/ Coś o sobie: Imię oraz wiek znacie, pracuje za granicą, a dokładnie w Niemczech od ponad 4 lat. Mam kobietę oraz dziecko, zajmuję się zbieraniem zamówień na magazynie spożywczym.Interesuje się również samochodami oraz informatyką. Więcej dowiecie się z biegem czasu Edytowane 27 Września 2024 przez tak. 3 3 1 Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 27 Września 2024 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 27 Września 2024 Jeśli się nie wypalisz zbyt szybko jak poprzedni, to myślę że można dać szansę. +wiek +/- forum, ino 8h online +admin +kulturwa Obyś tylko nie sypał adminami na prawo i lewo przyjmując jakiś albanów itp 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Monis Opublikowano 27 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2024 Na tak + Wiek +/- AMXX + Potrzebny jest Opiekun. Regards, Monis 1 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 27 Września 2024 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 27 Września 2024 Podanie napisane z braku zajęcia, bez większego zainteresowania serwerem. Bardzo słaba: rozpoznawalność (a konto założone w 2020r.), aktywność (8godzin spędzonych na forum), administrator od 19 lipca bieżącego roku. Nie znam, nie potrafię ocenić osoby przez mało przekonywujące i na pół gwizdka podanie. Głównie brakuje mocnych i słabych stron osobowości, ogólnego punktu widzenia na serwer... a najważniejsze zaangażowania w większą rozpoznawalność serwera (np. konkursy, oddawanie głosów, pomysły). Powinnam widzieć podanie na odpowiedzialne stanowisko z wizytówka, a nie kolejną prośbę o admina w szybkiej rekrutacji. Według mnie podanie nieprzemyślane. Niewiele poświęcenia i aktywności. Daj sobie czas. 3 1 1 1 2 Odnośnik do komentarza
21cm109dmg Kocham Cie kwiatuszku <3 Opublikowano 28 Września 2024 21cm109dmg Udostępnij Opublikowano 28 Września 2024 Jak nie będziesz miał wszystkiego w piździe jak wczesniejszy opiekun, to z checia bym Cie zobaczyl na tym sttanowisku. Chlopak jest duzo aktywny, kultturalny, wydaje mi sie ze jest lubiany na serwerze. Obawiam sie tylko że natłok obiowiązkow domowych + dziecko praca moze Ci nie pozwolic na bycie na bierząco ze sprrawami serrwera, ale to tylko moje obawy jestem za okresem probnym :] 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 28 Września 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2024 Twoje podanie jest na pewno warte uwagi, ale mam wrażenie, że nie do końca się w nie zaangażowałeś. Chcesz poświęcić więcej czasu na opiekę nad serwerem, zwłaszcza teraz, gdy zmieniła się Twoja sytuacja życiowa, ale niestety nie widać tego w Twojej obecnej aktywności na forum czy serwerze. Opiekun to nie tylko osoba, która ma czas – ale ktoś kto jest widoczny i podejmuje inicjatywy. Na ten moment nie do końca to pokazujesz. Dodatkowo, podaniu zabrakło mi trochę bardziej szczegółowego podejścia. Na przykład, co konkretnie chciałbyś zmienić lub poprawić na serwerze? Jakie masz plany na lepsze zarządzanie zespołem administracyjnym? Wskazanie tych aspektów pokazałoby, że myślisz poważnie o tej roli i że masz wizję, co chciałbyś osiągnąć jako Opiekun. Jestem na NIE. same słowa w podaniu nie przekonują mnie w pełni, że jesteś gotowy na pełną odpowiedzialność. 3 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 28 Września 2024 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 28 Września 2024 Witam +kultura +forum +admin +wiek Jak masz czas i chęci bawić się w Opiekuna serwera to ja jestem na TAK Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 28 Września 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Września 2024 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 Zapraszam do wypowiedzi! 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 28 Września 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Września 2024 Tak Wiek Kultura Pozytywny Dogadany 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 01010101 Opublikowano 28 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2024 + Aktywność -/+ Rozpoznawalność na forum + Wsparcie Finansowe +Ogarnięty Chłop Myślę, że można dać szansę 1 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 KrólNastolatek Opublikowano 28 Września 2024 UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2024 Jestem na tak +wiek +kulturalny +wsparcie finansowe Nie mamy opiekuna, a przydałby się ktoś 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fgn CZARODZIEJ Opublikowano 28 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2024 Myślę że można dać szanse: Wielu z nas ma inny priorytety niż sama gra i to jest zrozumiałe. + szczerość +aktywność +kultura 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2024 Może być +wiek +kultura +na serwie dość znany Skoro się zdecydował dać podanie to jakiś pomysł raczej na zarządzanie tym grajdołem ma (oby) Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Superka Opublikowano 28 Września 2024 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Września 2024 Na tak -aktywny na serwie - pomocny -kulturka jest - potrzebny jest opiekun 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 28 Września 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Września 2024 Jestem na Tak Opiekuna brakuję , odciąży inne osoby . Plus był już wcześniej opiekunem więc doświadczenie posiada . Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kolejarz Opublikowano 29 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2024 odnoszac sie do poprzednich wypowiedzi to mily i kulturalny gosciu i to sie zgadza, aktywny na serwerze moze troche gorzej z forum. co do tego ze nie pisales nic o jakis konkursach itp. to powaznie zastanowcie sie ludzie jak to piszecie bo poprzednie podanie jak i sam opiekun, duze podejscie do wprowadzania zmian konkursow itp a w rzeczywistosci w zasadzie nic sie nie zmienilo a konkursy nie maja wplywu na zarzadzanie administracja. jak najbardziej za okresem probnym mysle ze bedzie mial powazanie wsrod aminow byles mial twarde 4 litery. 3 1 Odnośnik do komentarza
Księżniczka Cziterka ;3 Opublikowano 3 Października 2024 Księżniczka Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 Na Tak: + Aktywny + Kultura + Wiek no i opiekun się przyda bo aktualnie jest brak 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 6 Października 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 6 Października 2024 @ Trivor decyzja? Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 9 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Na prośbę @ tak. Podanie odrzucam 1 5 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 9 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi