Księżniczka Cziterka ;3 Opublikowano 2 Października 2024 Księżniczka Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Avatar Tematyka: KOBITKI (Daj no tylko fajna foczke XD) Kolorystyka: Fioletowa Rozmiar: 250x250 Napisy: Cziterka Format (png, jpg, gif): jpg Dodatkowe informacje: Prosiłam bym serducho obok nicku Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: Reputacja albo coś w tym rodzaju Krzysiek, 3 Października 2024 (edytowane) Sobota/Niedziela coś ogarnę jeśli żaden od mxn ci nie przypasuje //Bądź dziś jak mi się uda dotrzeć do pcta Edytowane 3 Października 2024 przez Krzysiek 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 3 Października 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 (edytowane) Chyba nic nadzwyczajnego nie da się tu zrobić XD @ Cziterka Roku ;3 Edytowane 3 Października 2024 przez MnX 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 3 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 Dobra siadłem na szybko do kompa, tak jak wyżej mxn napisał nic nadzwyczajnego się nie da zrobić xD Ale masz dwie lasencie z dwoma rodzajami serc + wersja z animowanym bijącym sercem. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Księżniczka Cziterka ;3 Opublikowano 3 Października 2024 Autor Księżniczka Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 Biorę wszystkie haha dziękuję @ Krzysiek i @ MnX Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 3 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi