21cm109dmg Kocham Cie kwiatuszku <3 Opublikowano 8 Października 2024 21cm109dmg Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 (edytowane) Spoiler Czy według Ciebie tatuaż z czyimś imieniem to git opcja czy jednak cringe? edit, mowa o rodzicu planuje wytatuować sobie Anna mojej kochanej mamci, i tu sie zastanawiam jakie jest wasze 1 skojarzenie jak widzicie u kogoś dziare z czyimś imieniem, chciałbym poznać wasza opinie zachęcam do komentowania Edytowane 8 Października 2024 przez Kocham Cie kwiatuszku <3 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik detashi11 Opublikowano 8 Października 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 (edytowane) Tatuaż z czyimś imieniem to według mnie kwestia mocno osobista. Dla jednych może to być super opcja, bo pokazuje, że ktoś jest dla nich mega ważny np. dziecko, rodzic czy partner. Z drugiej strony, jakby się coś w życiu zmieniło (np. w związku), to może to być trochę cringe, bo zostajesz z imieniem, które już nic nie znaczy. Więc w sumie zależy od sytuacji. Jak dla mnie, ważne jest to, żeby mieć pewność, że ten tatuaż będzie dla Ciebie ważny przez dłuższy czas, a nie tylko chwilowo. Pozdro Edytowane 8 Października 2024 przez detashi11 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 8 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 Czysto indywidualne nastawienie, trochę tego dziadostwa mam, ale osobiście samego imienia bym sobie nie zrobił, dla mnie tatuaże są czymś co tworzy obraz z ukrytym znaczeniem dla mnie. Więc gdyby miał sobie robić imię ważnej dla mnie osoby, tak jak mówisz Mamy, a nie szona z chodnika to zrobił bym to w taki sposób, by imię było częścią czegoś większego, a nie zwykły font na skórze 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Paulisia Opublikowano 8 Października 2024 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 tatuaż jest dla ciebie, a nie dla kogoś. To tobie ma się podobać, imię dziewczyny/chlopaka to mega cringe i trzeba mieć styki popalone żeby coś takiego sobie zrobić ale jeśli są to imiona rodziców/dziadkow to jest mega słodkie(takie samo mam zdanie do dat, rodziców spoko ale data wejścia w związek to odpada). 1 Odnośnik do komentarza
Premium BRINA Opublikowano 8 Października 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 No ja też mam trochę tatuaży i myślę , że tatuaż z imieniem to każdego indywidualna sprawa , wydzierane imię chłopaka czy dziewczyny no trochę mnie to skręca ale jeśli chodzi o imię mamy czy kogokolwiek z rodziny jestem za , po za tym tatuaż ma się podobać tobie 🤠 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik CreAtiveHS Opublikowano 8 Października 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 Tatuaż ma się nam podobać, jeśli ktoś robi go i myśli że po prostu będzie "fajniejszy" to jest totalnym idiotą Daty i imiona najbliższych osób jak najbardziej tak ! Symbole myślę że też są fajne jeśli np kojarzą nam się z nasza przyszłością. 1 Odnośnik do komentarza
21cm109dmg Kocham Cie kwiatuszku <3 Opublikowano 8 Października 2024 Autor 21cm109dmg Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 @ CreAtiveHS @ Paulisia @ Krzysiek @ BRINA @ detashi11 dziekuje za opinie Fajnie było poznać wasze spojrzenie na to, pytałem z czystej ciekawości, chciałem poznać opinie innych, co do mnie to mam podobne podejscie do tego w wieku 15/16 lat mówiłem ile to ja tatuaży nie będę miał już po 18tce ale panicznie się boje igieł i odwlekalem to do teraz XD Ja mam koncepcje taka żeby na jednej ręce były dziary które cos znaczą dla mnie, kojarzą mi się dobrze i wgl a na drugiej znowu jakieś lęki, złe wspomnienia i wg ale 1 dziara stwierdziłem ze będzie wyjątkowa a nikt wyjątkowy bardziej nie jest niż moja mami, która kest mega anty na takie rzeczy także chciałem zrobic jej niespodziankę 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 8 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 @ Kocham Cie kwiatuszku <3 Dopowiem co do igieł gdyż znam twój ból, bo sam mam traumę z dzieciństwa, która dotyczy właśnie igieł. I mówiąc szczerze jak szedłem na pierwszą dziarę, byłem obsrany, dodatkowo jak zobaczyłem jak majster wyciąga igłę, która ma z 5cm to już w ogóle, gacie pełne, ale później już lajcik, więc bez strachu i po prostu nie patrz jak zakłada igłę 😅 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 19 Października 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Października 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi