Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZAMKNIĘTY] Tatuaż z imieniem.

Kocham Cie kwiatuszku <3

Rekomendowane odpowiedzi

• 21cm109dmg
Spoiler

Czy według Ciebie tatuaż z czyimś imieniem to git opcja czy jednak cringe?

edit, mowa o rodzicu planuje wytatuować sobie Anna mojej kochanej mamci, i tu sie zastanawiam jakie jest wasze 1 skojarzenie jak widzicie u kogoś dziare z czyimś imieniem, chciałbym poznać wasza opinie zachęcam do komentowania 

Edytowane przez Kocham Cie kwiatuszku <3
  • Lubię to! 1
  • WTF 1
  • Tak sobie 2
  • Użytkownik

Tatuaż z czyimś imieniem to według mnie kwestia mocno osobista. Dla jednych może to być super opcja, bo pokazuje, że ktoś jest dla nich mega ważny np. dziecko, rodzic czy partner. Z drugiej strony, jakby się coś w życiu zmieniło (np. w związku), to może to być trochę cringe, bo zostajesz z imieniem, które już nic nie znaczy. Więc w sumie zależy od sytuacji. Jak dla mnie, ważne jest to, żeby mieć pewność, że ten tatuaż będzie dla Ciebie ważny przez dłuższy czas, a nie tylko chwilowo. Pozdro :)

Edytowane przez detashi11
  • Super 1
  • Zasłużony

Czysto indywidualne nastawienie, trochę tego dziadostwa mam, ale osobiście samego imienia bym sobie nie zrobił, dla mnie tatuaże są czymś co tworzy obraz z ukrytym znaczeniem dla mnie.

Więc gdyby miał sobie robić imię ważnej dla mnie osoby, tak jak mówisz Mamy, a nie szona z chodnika to zrobił bym to w taki sposób, by imię było częścią czegoś większego, a nie zwykły font na skórze ;)

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

• Użytkowniczka

tatuaż jest dla ciebie, a nie dla kogoś. To tobie ma się podobać, imię dziewczyny/chlopaka to mega cringe i trzeba mieć styki popalone żeby coś takiego sobie zrobić ale jeśli są to imiona rodziców/dziadkow to jest mega słodkie(takie samo mam zdanie do dat, rodziców spoko ale data wejścia w związek to odpada). 

• Super 1
  • Premium
Premium

No ja też mam trochę tatuaży i myślę , że tatuaż z imieniem to każdego indywidualna sprawa , wydzierane imię chłopaka czy dziewczyny no trochę mnie to skręca ale jeśli chodzi o imię mamy czy kogokolwiek z rodziny jestem za , po za tym tatuaż ma się podobać tobie 🤠

• Lubię to! 1
  • Super 1

undefined-Imgur.png.3447e566f90de8ea88260696c6b6fa72.png

• Użytkownik

Tatuaż ma się nam podobać, jeśli ktoś robi go i myśli że po prostu będzie "fajniejszy" to jest totalnym idiotą :D Daty i imiona najbliższych osób jak najbardziej tak ! Symbole myślę że też są fajne jeśli np kojarzą nam się z nasza przyszłością.

• Dzięki 1

5ODUgsr.gif

• 21cm109dmg

@ CreAtiveHS @ Paulisia @ Krzysiek @ BRINA @ detashi11 dziekuje za opinie <3 

Fajnie było poznać wasze spojrzenie na to, pytałem z czystej ciekawości, chciałem poznać opinie innych, co do mnie to mam podobne podejscie do tego w wieku 15/16 lat mówiłem ile to ja tatuaży nie będę miał już po 18tce ale panicznie się boje igieł i odwlekalem to do teraz XD Ja mam koncepcje taka żeby na jednej ręce były dziary które cos znaczą dla mnie, kojarzą mi się dobrze i wgl a na drugiej znowu jakieś lęki, złe wspomnienia i wg ale 1 dziara stwierdziłem ze będzie wyjątkowa a nikt wyjątkowy bardziej nie jest niż moja mami, która kest mega anty na takie rzeczy także chciałem zrobic jej niespodziankę :P

• Super 3
  • Zasłużony

@ Kocham Cie kwiatuszku <3 Dopowiem co do igieł gdyż znam twój ból, bo sam mam traumę z dzieciństwa, która dotyczy właśnie igieł. I mówiąc szczerze jak szedłem na pierwszą dziarę, byłem obsrany, dodatkowo jak zobaczyłem jak majster wyciąga igłę, która ma z 5cm to już w ogóle, gacie pełne, ale później już lajcik, więc bez strachu i po prostu nie patrz jak zakłada igłę 😅

• Dzięki 1

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]