Sponsor DiaBliK Opublikowano 11 Października 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Temat: Propozycja zmiany koloru smoke na czarny w cs'ie. -- Chciałbym zaproponować wprowadzenie zmiany koloru dymu (smoke) w grze z białego na czarny. Taka modifikacja mogłaby znacząco poprawić wizualny odbiór rozgrywki oraz wpłynąć na lepszą widoczność. CECHY: - lepsza widoczność (Czarny dym może lepiej kontrastować z mapą, co uczyni go bardziej widocznym w różnych sytuacjach taktycznych.) - Nowy Klimat rozgrywki (Czarny smoke dodałby rozgrywce nieco nowoczesności i zmienił dynamiczny odbiór gry.) - Estetyka Podaje wizualnie: 5 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 01010101 Opublikowano 11 Października 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Moim zdaniem o ile to nie obciąży bardziej serwera i o ile ten smoke nie jest jakiś jebitnie większy niż ten podstawowy to może być - zależy czy to się innym spodoba. 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 11 Października 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Jak dla mnie fajne urozmaicenie a w razie czego można przecież powrócić do podstawowego jak nie wypali 1 Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 11 Października 2024 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 gdzie juz go na dd2 widzialem, i bardzo dobrze ograniczal widocznosc, nie to co ten, przez ktorego i tak wszystko widac :XD: Wrzucac na probe 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 12 Października 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 (edytowane) Dajmy na próbę, jeśli będzie jakoś przeszkadzał niż pomagał to się przywróci. Te smołki co są teraz to wszystko przez nie widać Edytowane 12 Października 2024 przez iksiu 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 12 Października 2024 420 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 Nooo extra pomysł i dajcie odrazu hd z fajerwerkami. Ostatnio płaczą by wyjebać smoki z svipa bo za dużo tego na mapie a teraz jesio czarne smoke chcą dodać no genius. Na nie bez sensu nie przejdzie to. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 12 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 Pewnie że tak, może w końcu jeden smoke cokolwiek da, a nie 5 w jedno miejsce by faktycznie pokryć miejscówkę @ KushMan w wyjebaniu sg z svipa nie chodziło o to, że było ich za dużo tylko, że były przez randomow rzucane w losowe pozycje i bardziej utrudniały grę drużynie niż przeciwnikowi ;3 1 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2024 Czemu nie spróbować zawsze warto Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 14 Października 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 14 Października 2024 Warto spróbować czegoś nowego. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sTk Opublikowano 15 Października 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 Po dodaniu będzie płacz że, na całej mapie leży 20 smoke, bo nie oszukujmy się każdy będzie go używał jeżeli będzie czarny, lepiej zostawić i nic nie szpocić ze smoke bo wiadomo jak kończą się jakieś zmiany 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 21 Października 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Tak jak napisał wyżej. Wszyscy będą się podniecać że jest czarny smoke i nim napierdalac gdzie popadnie xD chcecie to wam na próbę wgram, napiszcie pod moim postem jak wrazenia 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 21 Października 2024 420 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Wypierd*l to gówno 3 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 21 Października 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 czy taki bialy tylko bardziej gesty jak w cs go 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 21 Października 2024 SPONSOR Autor Sponsor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 // czarny 2 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 21 Października 2024 420 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Jak już masz to zmienić to na biały 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 21 Października 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 (edytowane) W dniu 21.10.2024 o 19:55, Trivor napisał(a): czy taki bialy tylko bardziej gesty jak w cs go Imo lepszy taki biały gęstszy //edit: te czarne smoke są do wyjebania, strasznie się bugują, niektórzy ich w ogóle nie mają (wybucha smoke i zostaje sama puszka), czasami zostają na kolejną rundę + jak ustawisz się odpowiednio w smoke to praktycznie wszystko widać (przynajmniej u mnie) Edytowane 23 Października 2024 przez iksiu 1 Odnośnik do komentarza
Premium KaP3R4 Opublikowano 21 Października 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 biały 1 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 21 Października 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 biały 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tak. Opublikowano 21 Października 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 biały lepszy 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor PierwszyblantDrugiblant Opublikowano 22 Października 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Obojętne jaki 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hud_saytext Opublikowano 22 Października 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Rzuciłem kiedyś taką propozycję, po urlopie wpadnę zobaczyć jak to wygląda =) 2 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 22 Października 2024 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Poczekajmy na większy odbiór tej zmiany przez graczy. Na chwilę obecną czarny (dla mnie łatwiej przez niego upolować botów) 2 1 Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 22 Października 2024 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Mi tam się podobają te czarne, po TT łatwiej teraz wbić na galę, bo smoke na bramę mid całkowicie zasłania i awp z pączków nic nie widzi, a od CT można śmiało skracać środek albo trupa 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik s1OBEKcat1g Opublikowano 22 Października 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Ja bym zostawił czarny. Przynajmniej teraz będzie można gdziekolwiek wbić. I może tyłu snajperów nie będzie. 2 1 Odnośnik do komentarza
Księżniczka Cziterka ;3 Opublikowano 22 Października 2024 Księżniczka Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Ja bym zostawiła na chwilę obecną czarnego smoka myślę że gra będzie lepsza nie będzie tyle snajperów 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Trivor,
test
Rekomendacja dodana przez Trivor
1 reakcja
Pokaż odpowiedź