21cm109dmg Kocham Cie kwiatuszku <3 Opublikowano 13 Października 2024 21cm109dmg Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 Twój nick: kocham Cię kwiatuszku Nick oskarżonego: Netao Powód skargi: odklejenie? Opis sytuacji: napisałem ze fajnie spędzam czas na silce na chat boxie, po czym gość mi odpisał „fascynujące”, sam mi odpisał. Przywitałem się z Natalka pozniej napisałem mu kim on jest żeby mówił mi co mam robic, gość zaczął się wywyższać ze kims ważniejszym jak by mnie to interesowało xd napisalem mu ze jest dla mnie Natalka i koniec kropka i ze jest randomem bo go wgl nie kojarze gościa wg na tym forum nie ma po czym dostałem bloka na chat box, bez żadnego powodu screena ani nic, po prostu 0 wyjaśnień i jest to już 2 raz jak typ nie daje żadnego wyjaśnienia w powodzie bloka wiec nawet nie mam się z czym zapoznać wniosek, ani typa nie zwyzywałem, ani nie obraziłem,ani do niego nie pisałem, sam mi odpisał po czym wywiązała się normalna dyskusja. Data i godzina zdarzenia: teraz Miejsce zdarzenia:Chatbox Dowody: chatbox Coś od siebie: Wg mnie bezpodstawny blok, zero wyjaśnień, nadużywanie stanowiska na forum, weźcie to dziecko ogarnijcie, a ty Natalka zlizuj stringi, liczę na szybkie zdjęcie bloka a Natalka powinna dostac Warna 9 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 13 Października 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 Zwróciłem Ci uwagę, żebyś skończył mnie prowokować, po czym walisz mi tekstem „kim ja jestem” Olałem to. Lecz ty dalej postanowiłeś mnie prowokować pisząc do mnie w formie żeńskiej oraz zwracasz się do mnie, jakbym był kobietą, pisząc „Natalka” nawet w temacie skargi prowokujesz. Skończ te swoje zaczepki w moją stronę, a nie będziesz otrzymywać blokad. Powód blokady dostałeś w ostrzeżeniu, więc nie kłam misiu. 2 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
21cm109dmg Kocham Cie kwiatuszku <3 Opublikowano 13 Października 2024 Autor 21cm109dmg Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 gość mi dał jeszcze Warna za skargę napisana na niego hahaha Dobra chuj Ci w dupe w takim razie, jebac Cie jak ty mi warny takie z dupy dajesz, nie wiem kim jesteś wiec po nicku, uznałem ze Natalka zalosne nie mam nic więcej do dodania schodzi na psy ta sieć, wjeb mi dzieciaku jeszcze ze trzy warny podbuduje sobie troszkę ego XDDD Gratulacje życzę Administracji za przyjęcie takiego cymbała, bez pozdrowień 7 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Napal Bucha Opublikowano 13 Października 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 no no grubo NetaO RIP, 13 Października 2024 4.7A) W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem. Odnośnik do komentarza
Premium paterovsky Opublikowano 13 Października 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 Mimo, iż dostanę ostrzeżenie/warn'a za ten post, to muszę bo się uduszę. Jak to kiedyś powiedział pewien wybitny gracz i filantrop: "PETY SAME SIĘ ELIMINUJĄ" Krzysiek, 13 Października 2024 4.7A) W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 14 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Października 2024 @ NetaO , Twoja reakcja była zbyt ostra. @ Kocham Cie kwiatuszku <3 nie prowokował Cię do nałożenia blokady. Przyznanie warna po napisaniu skargi, to jest jakiś absurd. Oczekujemy, że takie zachowanie się nie powtórzy, ponieważ jako administracja forum jesteśmy tu dla użytkowników; bez nich forum nie istnieje. @ Kocham Cie kwiatuszku <3 , założenie multikonta było niepotrzebne, ale dajemy Ci szansę i usuwamy warna za skargę. Warn za obrazę Netao pozostaje. Mam nadzieję, że więcej takich akcji nie będzie. 1 5 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 14 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Października 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi