Użytkownik Jasiek Opublikowano 5 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Imię : DanielAktualny Wiek : 21 Krótkie przedstawienie się: Czesc mam na Imie Daniel,na Drugie Jan,Od małego jestem Jasiek,mam 21 lat Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Gram od samych początków,a dokładnie to w Moje urodziny pojawiłem sie tu pierwszy raz czyli 26czerwca Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Bardzo Fajna,Administracja Spoczko,Nie mam żadnych Problemów z Wami Dodatkowe informacje: Jednak Chce Być na tym forum bez jakich kolwiek Wyższych rang Nie miejcie do Mnie żalu,ale jednak dla Mnie i dla Was tak bedzie najlepiej Odnośnik do komentarza
Użytkownik YoungMiau Opublikowano 5 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Jestem za jego ranga przyjaciela, dobrze go kojarze z kazdej rozmowy na TS, kulturalny, dobrze wychowany, pomocny, przyjacielski wiec ranga jak najbardziej pasuje 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 5 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Jestem za , dobra mordka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 8 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Przed napisaniem podania warto sprawdzić wymagania 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 8 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi