VIP MnX Opublikowano 17 Października 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Jaką masz propozycje?: Dodania zabawy/działu o nazwie "Krzyżówki" Screenshot/Nagranie/Przykład: No to tak dajemy grafikę tylko, że bez tych wszystkich nazw to jest tylko przykład Można np. dać po jednej literce lub też nie Pod spodem dajemy pytania (są one tylko poglądowe)! 1. Pierwsza część nazwy sieci? 2. Druga część nazwy sieci? 3. Naczelny grafik przed MnX? 4. Zajmuję się bukmacherką forumową. I ten kto zgadnie np. dajmy na to 3 z 5 dostaję tam ileś reputacji, to była by taka luźna zabawa, bez spin i jakiś wygórowanych nagród co np. 3 dni Tak wiem może i mało pasuje do działu z grafiką, lecz do redakcji myślę, że przyjęło by się, też widzę, że kilka zabaw stoi, więc chętnie pomogę i zajmę się tą zabawą (jest to inicjatywa moja) jeśli zostanie rozpatrzona pozytywnie Krzysiek, 17 Października 2024 Zły dział, redakcją ma swój własny od propozycji. // Przenoszę Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 18 Października 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 @ Redaktorzapraszam do wypowiedzi //Edit Po konsultacjach i przemyśleniach propozycję odrzucam - sam wiesz dlaczego. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 22 Października 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi