Użytkownik Karuzel Opublikowano 18 Października 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 Nick z CS: LEGENDA KARUZEL Admin banujący: komornik Serwer: DD2 Data zdarzenia: Wczoraj Steamid: 0:0:517421930 Opis sytuacji: Zbędne tłumaczenie, obrażałem się z jakimś typem na serwie ja wyłapałem perma, on bana na godzinę. Zagotował mnie wiazdem na rodzine więc nie byłem gorszy i zjechałem go na czacie i głosówie, fajny serwer więc postanwiam poprawę, bo i tak mało gram, a jak już wejdę to własnie na ten, jakoś przypadł do gustu. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): - Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): - Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 18 Października 2024 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 JA ci dałem perma dlatego że to nie był twój pierwszy ban za kulturę( wyzywanie rodziny) Ostatnio miałeś ban na 1 tydzień i to jak widać nie pomogło więc teraz dostałeś perma.. Dowód jest na grupie adminów na stema.. P.s mówisz że grasz bardzo rzadko na serwerze ale banany za kulturę dostajesz TYLE Odemnie 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 18 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 Zmieniam bana na miesiąc, lecz kolejny ban za obrazę, to będzie perm. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 18 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi