Sponsor DiaBliK Opublikowano 20 Października 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Twój nick: +DiaBliK+ Nick oskarżonego: drOps*Kocham*Dajanke*<3 , IP/SID oskarżonego: VALVE_0:4:601707459 Data i czas zdarzenia: 17:32 - 20.10.2024 Powód skargi: Chciałbym zgłosić prośbę o przedłużenie bana dla gracza drOps*Kocham*Dajanke*<3 , z 30 minut na 4 TYGODNIE, a nawet na stałe, ze względu na jego notoryczne złe zachowanie oraz brak kultury. A takie osoby nie powinny mieć miejsca na platformie, która powinna promować pozytywną i przyjazną społeczność. Opis sytuacji: Chciałbym zgłosić incydent z graczem drOps*Kocham*Dajanke*<3 , który dopuścił się złego zachowania na serwerze. Gracz wielokrotnie pisał wulgarne słowa, a przed otrzymaniem ode mnie bana na 30 minut, bezpośrednio mnie obraził, jest to nieakceptowalne i zasługuje na bardziej surowe konsekwencje. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): //EDIT - po nałożeniu bana na tydzień kolega dalej to samo - dowód ---> 2 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 21 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Przedłużam aktualnego bana na miesiąc, jeszcze 1 ban za kulturę i będzie perm. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 21 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi