Sponsor DiaBliK Opublikowano 20 Października 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Nick: +DiaBliK+ Imię: Krzysiek Wiek: 27.08.1995 SteamID: STEAM_0:1:603607703 Znajomość AMXX*/SourceModa (1-10): 9.5 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2-3 godziny Dlaczego akurat Ty?: Posiadam doświadczenie co sprawia, że doskonale rozumiem, jak ważne jest zapewnienie sprawiedliwości i porządku na serwerze. Moja umiejętność obiektywnej oceny sytuacji oraz analizy dowodów sprawia, że potrafię skutecznie identyfikować oszustów i podejmować trafne decyzje. Dodatkowo, jestem osobą komunikatywną i odpowiedzialną, co pozwala mi na współpracę z innymi UBT oraz graczami. Zależy mi na stworzeniu przyjemnego środowiska dla wszystkich użytkowników serwera, dlatego uważam, że jestem idealnym kandydatem na to stanowisko. Kilka zdań o sobie: Gram w Counter-Strike 1.6 od wielu lat i dobrze znam się na zarządzaniu serwerami oraz wykrywaniu oszustów. Mam duże doświadczenie AMXX. Jestem zaangażowany i chętnie pomogę kolegom w UBT. Na ile oceniasz swoją wiedzę/umiejętności w temacie AMXBans/SourceBans (w skali 0-10): 9 Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 9 Kontakt: Steam: diablikqq/ oraz Forum 3 3 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 20 Października 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Jestem na TAK ! + Wiek + Aktywność + Znajomość AMX + Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 20 Października 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Można dać szansę + Aktywność + Wiek + AMXX 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 01010101 Opublikowano 20 Października 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 (edytowane) - Po powrocie na admina chyba ani razu nikogo nie rozpisałeś + Wiek + Doświadczenie Jestem na Nie, chłopaki aktualnie sobie poradzą. Edytowane 20 Października 2024 przez 01010101 Przyjaciel <3, 20 Października 2024 4.13 Zakazuje się pisania postów typu: "Neutral", posty będą kasowane/ukrywane oraz nie brane pod uwagę. Proszę o edytowanie posta. 1 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 20 Października 2024 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 +WIEK +Doświadczenie - odkąd wróciłeś 1 ban za czity 1 wstaw demko na forum. Dużo pracy nie mają chłopaki w UBT i wszytko ogarniają na bieżąco. JA jestem na Nie 1 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 20 Października 2024 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Nie można Ci zaprzeczyć doświadczenia w grze. Znane są Twoje zdolności na tej funkcji, co jest istotnie ważne. Podanie rzetelnie i estetycznie napisane. Mój głos jest na tak. 1 1 Odnośnik do komentarza
Księżniczka Cziterka ;3 Opublikowano 20 Października 2024 Księżniczka Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Na tak + Doświadczenie + Wiek + Znajomość AMX 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 21 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Odrzucam z powodu dawniejszych odejść bez podania powodu po prostu znikałeś z sieci bez żadnych argumentów + masz słabą aktywność na serwerze, posiedź na sieci jeszcze trochę czasu bez zniknięcia bez powodu i dopiero po jakimś czasie zapraszam ponownie 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 21 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi