Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 21 Października 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Pytający ---> @ Przyjaciel <3 Odpowiadający ---> @ FunnyPuma Pytania zadane: 1. Jak myślisz, jaką masz aktualnie reputację w oczach administracji forum? 2. Czy planujesz powrót na rangi? 3. Jak oceniasz pracę administracji forum? 4. Czy uważasz, że degradacja z moderatora była zasłużona? 5. Gdybyś miał awansować jedną osobę, kogo byś wybrał i na jaką rangę? 6. Kto według Ciebie jest największym zadymiarzem na forum? 7. Jak oceniasz aktualną pracę redakcji po Twoim odejściu? 8. Twoja opinia na temat persony, a dokładniej @ czerwonka ? 9. Czy uważasz, że Twoje podanie na stałego bywalca zostało słusznie odrzucone? 10. Szczera opinia: @ NetaO , @ Hana_Montana , @ Przyjaciel <3 . 11. Co według Ciebie wymaga zmiany, jeśli chodzi o nasze forum? (O ile jest taka potrzeba) 12. Z kim za czasu Twojej kadencji na rangach współpracowało się najlepiej? 13. Czy z biegiem czasu uważasz, że awans @ Hana_Montana na Administratora był zasłużony? 14. Z jakim użytkownikiem na forum masz nie po drodze, a z kim mógłbyś dogadać się/dogadujesz się bardzo dobrze? 15. Na jakiej osobie z naszej sieci zawiodłeś się najbardziej? 16. Jaka jest Twoja opinia na temat ,,koleżeństwa"? Uważasz, że takowe występuje właśnie w tym miejscu? 17. Czy na forum znajduję się osoba, która zasługuje na wiele więcej niż dostaje od społeczności StrefySkilla? Jak myślisz, jaką masz aktualnie reputację w oczach administracji forum? Myślę, że mam aktualnie dobrą reputację wśród administracji. Może i się zdarzały jakieś skargi na mnie, które były przyjęte, ale uważam, że tylko jedna na to zasługiwała. Mimo to dawno żadnej nie było, więc myślę, że to nie ma teraz wpływu na moją reputację. Czy planujesz powrót na rangi? Ciężko mi powiedzieć. Wątpię, że kiedyś wrócę na rangi, po prostu się wypaliłem i nie mam chęci do tego. Kolejna sprawa - nie mam aktualnie tyle czasu, żeby odpowiednio spełniać obowiązki na żadnej randze. Na ten moment nie planuje powrotu na rangi funkcyjne i możliwe, że to się nie zmieni. Jak oceniasz pracę administracji forum? Aktualnie zbyt dużej uwagi na pracę administracji nie zwracam, ale widzę że nie są zbyt aktywni i oczywiście nie wszyscy. Mimo to jakieś działania widać, ale moim zdaniem powinni bardziej się angażować również w aktywność na forum, bo słabo to wygląda patrząc na to oczami świeżaka. Czy uważasz, że degradacja z moderatora była zasłużona? Szczerze mówiąc po tym jak dostałem ostrzeżenie za skargę od @ KushMan to sam chciałem zrezygnować, bo to już było śmieszne i straciłem na to chęci. Po prostu miałem ważniejsze sprawy o czym wspominałem na PW do administracji i nie miałem możliwości napisać rezygnacji. A czy była słuszna czy nie? Nawet już się nad tym nie zastanawiałem, bo już mi rangi były obojętne. Gdybyś miał awansować jedną osobę, kogo byś wybrał i na jaką rangę? Na obecną chwilę nie widzę nikogo kto zasługiwałby na rangę wyższą niż tę którą posiada. Jedyne do czego mam wątpliwości to czy przypadkiem nie ma osoby, która ma rangę na którą nie zasługuje. Wydaje mi się, że znalazłaby się niejedna osoba, która ma zbyt wysoką rangę i nie wiem jak takie osoby się na nich znalazły. Przykłady takich osób już zostawię dla siebie . Kto według Ciebie jest największym zadymiarzem na forum? No nie wiem, teraz jakieś zadymy to raczej rzadkość, więc nie jest łatwo wybrać tego największego. Raczej nie byłaby to jedna osoba, więc nie będę stawiał na nikogo i powiedzmy, że tego największego na ten moment nie ma. Można by oczywiście oznaczyć kilka osób, ale skoro było pytanie o tego jednego największego to nikogo nie będę oznaczał . Jak oceniasz aktualną pracę redakcji po Twoim odejściu? Na ten moment nie mam zbytnio zdania na temat pracy redakcji, z racji że po tym jak zrezygnowałem z naczelnego rzadko przeglądam dział i to co się tam dzieje. Myślę jednak, że z tego co mogę zauważyć jak już wejdę w jakiś temat redakcji to jest ona prowadzona dobrze - jeżeli chodzi o regularność wstawianych tematów. Nie każdy dział w redakcji się dobrze trzyma, ale nie jestem na bieżąco, więc nie mam aktualnie zdania na ten temat. Twoja opinia na temat persony, a dokładniej @ czerwonka ? Szczerze mówiąc to spodziewałem się takiego pytania. Aczkolwiek co ja mógłbym o niej powiedzieć? Atencyjna laska, która się do ciebie klei, jeżeli ma z tego jakieś korzyści, inaczej jesteś dla niej nikim. Nie raz się przekonałem o tym, że znajomości się dla niej nie liczą i że jest fałszywą osobą. Najważniejsza jest u niej atencja od typów, tylko przez jej wygląd i lubi kręcić bajery. Do mnie też próbowała, ale jednak myliła się, że jej wygląd zrobi na mnie jakieś wrażenie, bo oprócz tego zbyt wiele nie ma do zaoferowania znajomość z taką osobą. Czy uważasz, że Twoje podanie na stałego bywalca zostało słusznie odrzucone? Mi to jest tak naprawdę obojętne, że nie otrzymałem tej rangi. Ale z drugiej strony uważam, że nie powinno zostać odrzucone, ale cóż trudno się mówi Szczera opinia: @ NetaO , @ Hana_Montana , @ Przyjaciel <3 . @ NetaO - wydaje się w porządku i jeżeli już ma coś robić to robi to dobrze. Można też z nim się pośmiać. Irytujący ma tylko głos, ale jakoś można wytrzymać . @ Hana_Montana - nie mam co do niego większych zastrzeżeń i dobrze się z nim współpracowało. Nie wiem czy zasłużył na tak wysoką rangę, ale nie śledzę tak naprawdę zbyt dużo tego co tu się dzieje, więc może stąd mam taką myśl. Tak ogólnie spoko osoba. @ Przyjaciel <3 - dobrze się współpracowało z nim i dobrze spisuje się na swoich stanowiskach. Ciężko mi jest powiedzieć coś więcej . Co według Ciebie wymaga zmiany, jeśli chodzi o nasze forum? (O ile jest taka potrzeba) Mało śledzę to co się dzieje tutaj, więc ciężko mi powiedzieć. Jedyne na co bym teraz zwrócił uwagę to na aktywność i zaangażowanie administracji. Z kim za czasu Twojej kadencji na rangach współpracowało się najlepiej? Nie jestem w stanie wybrać tej jednej osoby. Z każdym mi się dobrze współpracowało z kim miałem taką okazję, więc nikogo nie wyróżnię . Czy z biegiem czasu uważasz, że awans @ Hana_Montana na Administratora był zasłużony? Odpowiedziałem już w sumie wcześniej na te pytanie. Myślę, że Hana dobrze się spisywał na J@, ale czy to był słuszny awans? To jeszcze się okaże . Z jakim użytkownikiem na forum masz nie po drodze, a z kim mógłbyś dogadać się/dogadujesz się bardzo dobrze? Nie wydaje mi się, żebym teraz nie miał z kimś po drodze, ale szczerze nie ma to dla mnie znaczenia. Interesują mnie tylko osoby, które są dla mnie w porządku, bo ja taki staram się być dla nich. Jest kilka osób, z którymi się dobrze dogaduję tu na forum, na SB oraz jest jedna osoba, z którą się bardzo dogaduję prywatnie. Zostawię to jednak dla siebie - ta osoba wie o kogo chodzi . Na jakiej osobie z naszej sieci zawiodłeś się najbardziej? Myślę, że jest to Czerwonka, bo kiedyś wydawała mi się w miarę w porządku, ale z czasem zaczęła pokazywać, że jest jednak kimś innym, więc wolałem się od niej zacząć odsuwać - aż w końcu do tego doszło, że nic co z nią związane mnie nie interesuje Jaka jest Twoja opinia na temat ,,koleżeństwa"? Uważasz, że takowe występuje właśnie w tym miejscu? Uważam, że to "koleżeństwo" jest możliwe i występuje w tym miejscu. Wszystko zależy od sytuacji i osób których to dotyczy. Nic więcej nie jestem w stanie powiedzieć na ten temat. Czy na forum znajduję się osoba, która zasługuje na wiele więcej niż dostaje od społeczności StrefySkilla? Nie wydaje mi się. Raczej każdy dostaje tyle ile może od społeczności tej sieci. Ile daje wkładu w sieć - tyle zostaje mu zwrócone. Krótko i na temat. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka czerwonka Opublikowano 21 Października 2024 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 HAHAHAHAHAHA o ku*wa mordo zakreciles smiglem ch*j z tym ze to ja cie olalam przez ciagle wpie*dalanie sie w moje zycie i nigdy nawet szans nie miales a ja na nic nie liczylam Przyjaciel <3, 21 Października 2024 Na następny raz proszę Cię o używanie mniej wulgarnego języka - na ten moment ostrzeżenie słowne. 1 2 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 21 Października 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Na górze widzę "Afera Forumowa" tak zwana xD Co do ploteczek, to chyba druga najlepsza seria po strefo randkach Piękna robota tylko oby częściej 1 Odnośnik do komentarza
Księżniczka Cziterka ;3 Opublikowano 21 Października 2024 Księżniczka Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Jak zwykle musi zacząć się gówno burza na górze XD A co do Ploteczki oczywiście Piękna robota oby więcej takich serii 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 21 Października 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 No, no ciekawe rzeczy 😎 1 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 21 Października 2024 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Pamiętam ten duet. Obmawiali po kątach ludzi i tworzyli toksyny na sieci. Teraz patologia, w patologii wzbudziła podniecenie. A prawda jest taka, że za chwilę atencji i kilka polubień by oblodził, jeden drugiemu. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 19 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi