Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Lutego 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) Parę żarcików Rozmawia dwóch więźniów. -Myślisz, że twoja żona dochowa wierności i nie porzuci cię jak tu siedzisz? -Nie... Moja żona to wspaniała kobieta... Po pierwsze kocha mnie, po drugie jest szlachetna i wierna, a po trzecie też siedzi... Za krzakami na autostradzie skrył się patrol policji. Wszyscy jadą bardzo szybko i po kolei płacą mandaty. W pewnej chwili przejechała wolno syrenka i policjanci postanowili dać jej kierowcy nagrodę okrągłą stówkę. - Co pan zrobi z tą nagrodą? - spytali. - Wreszcie zrobię prawo jazdy - odpowiedział. - Niech pan go nie słucha, on jak sobie mocno popije zawsze gada od rzeczy - wtrąciła żona.Babcia: - A mówiłam ci Stasiu, że kradzionym autem daleko nie zajedziesz!Na to dziadek wychodzi z bagażnika: - Czy to już Austria?! Facet widzi policjanta prowadzącego na sznurku kozę. - Dokąd prowadzisz tego barana???Policjant: - To nie baran, to koza! - Nie do ciebie mówiłem!!! Rozmowa męża z żoną: - Piwo się skończyło! Skoczysz do sklepu? - Ale na zewnątrz jest lód, jeszcze się wywrócę! - To kup w puszce, żeby się nie stłukło. Przychodzi mała dziewczynka do sklepu zoologicznego i mówi: - Poplose tego białego klólicka. - A ten brązowy nie ładniejszy? - Plose pana mojego pytona to wali jakiego on będzie kololu. Rozmawiają dwaj psychiatrzy: - Wiesz co, mam rewelacyjnego pacjenta. Cierpi na rozdwojenie jaźni. - A co w tym rewelacyjnego? - Obydwaj mi płacą. Jasiu na religii pyta księdza: - A lubi ksiądz królika? - Lubię. A co? - Bo mama mówiła, że da ksiedzu królika. Minęło trochę czasu, a ksiądz nie dostał obiecanego królika. Postanowił się upomnieć. Na lekcji religii pyta więc Jasia: - Jasiu i co z tym królikiem? - Eee... już nam wyzdrowiał. - Co to jest: rude i szkodzi na zęby? - Cegła. Wizyta kontrolna kobiety przy nadziei u ginekologa: - Ojciec będzie przy porodzie? - Nie sadzę, nie przepada za moim mężem. Ile żyje dżdżownica złapana przez wędkarza? - Dwa dni z hakiem. W hotelu facet oddaje klucze. - Posłałem łóżko. - Nie trzeba było, personel by to za pana zrobił! - Dłobnostka. Edytowane 5 Lutego 2019 przez Dusia⚝♡ 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 6 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi