Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[REDAKTOR FP] - MnX

MnX

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP
VIP

Nick: @ MnX
Imię: Dawid
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum i FP?: Jestem teraz dość bardzo aktywny co widać myślę, więc tak z 6/7 godzin minimum.
Opisz siebie: No to tak, jestem odpowiedzialny za to co biorę na barki, sumienny, subiektywny, miły, nigdy nie rzucam słów na wiatr.
Dlaczego akurat Ty?: Myślę, że na to pytanie mogę odpowiedzieć tak, pokazałem Wam, że jak się biorę za coś to lecę do końca, owszem musiałem zrezygnować z naczelnego niestety nie ze swojej winy, zawszę dążę do perfekcji jeśli chodzi o pisane posty. Mam spore doświadczenie w tym i myślę, że uda nam się coś "ugotować". Pomysłów mi nie brakuje, jeżeli zostanę przyjęty będę chciał je po kolei wdrażać. Tak wiem jest to ryzykowna ranga w mojej uwadze, lecz chcę jak najlepiej dla sieci aby się rozwinęła jeszcze bardziej i mam nadzieję, że mi się to uda.
Doświadczenie: Jeśli chodzi o doświadczenie mam je na bardzo wysokim poziomie, prowadziłem już nie jeden FANPAGE i algorytm nie jest mi obcy + do tego współpracuje z firmą, która pomaga wbić się w ten algorytm, więc mam nadzieję, że wyjdzie coś fajnego z tego.
Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 7/8/10.
Co chciałbyś/chciałabyś wprowadzić na FP?: Chciałbym wprowadzić na pewno innowacyjność co wcześniej nie widziałem otóż różne zabawy, za które np. można coś zdobyć na forum, lecz to uzgodnić trzeba z administracją, częstsze konkursy, więcej pozytywnej energii w postaci memów, luźne pytania odnośnie wszystkich tematów na świecie, może jakiś Turniej w csa przy pomocy kogoś o dobrej duszy z forum i wiele więcej, ale za dużo by tu było do pisania.
Kontakt: FB/Steam/Forum.

Przepraszam za dwa kolory, ale jakbym dał jeden krzywo by to wyglądało,  wybaczcie <3

• Lubię to! 3
  • Zasłużony

Takie ~Tak ode mnie:

+ Stara się być aktywny

+ Coś tam redaguje w Offtopie

+ Jeśli ja zapomniałem, że istnieje takie coś jak FanPage to może faktycznie ktoś się przyda by go ruszyć :xdd:

- Jedyny minus, to że wrócił dwa tygodnie temu, ale to taki mały.

• Dzięki 1

• Księżniczka

Jestem za daniem ci szansy:

+Wiek

+/- Aktywność 

+ Chęci do prowadzenia FP 

Minusem jest to że właśnie wróciłeś 2 tygodnie temu ale masz zielone światełko 

• Dzięki 1

sztooos.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]