VIP MnX Opublikowano 22 Października 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Nick: @ MnX Imię: Dawid Wiek: 20 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum i FP?: Jestem teraz dość bardzo aktywny co widać myślę, więc tak z 6/7 godzin minimum. Opisz siebie: No to tak, jestem odpowiedzialny za to co biorę na barki, sumienny, subiektywny, miły, nigdy nie rzucam słów na wiatr. Dlaczego akurat Ty?: Myślę, że na to pytanie mogę odpowiedzieć tak, pokazałem Wam, że jak się biorę za coś to lecę do końca, owszem musiałem zrezygnować z naczelnego niestety nie ze swojej winy, zawszę dążę do perfekcji jeśli chodzi o pisane posty. Mam spore doświadczenie w tym i myślę, że uda nam się coś "ugotować". Pomysłów mi nie brakuje, jeżeli zostanę przyjęty będę chciał je po kolei wdrażać. Tak wiem jest to ryzykowna ranga w mojej uwadze, lecz chcę jak najlepiej dla sieci aby się rozwinęła jeszcze bardziej i mam nadzieję, że mi się to uda. Doświadczenie: Jeśli chodzi o doświadczenie mam je na bardzo wysokim poziomie, prowadziłem już nie jeden FANPAGE i algorytm nie jest mi obcy + do tego współpracuje z firmą, która pomaga wbić się w ten algorytm, więc mam nadzieję, że wyjdzie coś fajnego z tego. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 7/8/10. Co chciałbyś/chciałabyś wprowadzić na FP?: Chciałbym wprowadzić na pewno innowacyjność co wcześniej nie widziałem otóż różne zabawy, za które np. można coś zdobyć na forum, lecz to uzgodnić trzeba z administracją, częstsze konkursy, więcej pozytywnej energii w postaci memów, luźne pytania odnośnie wszystkich tematów na świecie, może jakiś Turniej w csa przy pomocy kogoś o dobrej duszy z forum i wiele więcej, ale za dużo by tu było do pisania. Kontakt: FB/Steam/Forum. Przepraszam za dwa kolory, ale jakbym dał jeden krzywo by to wyglądało, wybaczcie 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 22 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Takie ~Tak ode mnie: + Stara się być aktywny + Coś tam redaguje w Offtopie + Jeśli ja zapomniałem, że istnieje takie coś jak FanPage to może faktycznie ktoś się przyda by go ruszyć - Jedyny minus, to że wrócił dwa tygodnie temu, ale to taki mały. 1 Odnośnik do komentarza
Księżniczka Cziterka ;3 Opublikowano 22 Października 2024 Księżniczka Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Jestem za daniem ci szansy: +Wiek +/- Aktywność + Chęci do prowadzenia FP Minusem jest to że właśnie wróciłeś 2 tygodnie temu ale masz zielone światełko 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Października 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi