Użytkownik K0NKRET Opublikowano 24 Października 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 Jeśli miał/abyś możliwość spełnienia trzech dowolnych życzeń od złotej rybki, co chciał/abyś ,aby się spełniło? Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 24 Października 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 Żeby zawsze w mojej rodzinie było zdrowie Kiedyś chciałbym mieć własny dom gdzieś za miastem I to tyle na razie 3 nie mam Odnośnik do komentarza
Księżniczka Cziterka ;3 Opublikowano 24 Października 2024 Księżniczka Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 To samo co wyżej żeby moja rodzinka była zawsze zdrowa Kiedyś chciałabym mieć możliwość kupna domu za granicą A 3 to jeszcze nie mam Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 24 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 1. Nielimitowany dostęp do leku na wszystko 2. Pieniądze, nie oszukujmy się ale każdy pierwsze co brałby pieniądze 3. Pokój na świecie, bo na kij mi pieniądze i zdrowie jak zaraz ktoś atomówką dupnie Odnośnik do komentarza
Użytkownik K0NKRET Opublikowano 25 Października 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi