VIP MnX Opublikowano 25 Października 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 Witajcie! W tym temacie przedstawię Wam moją opinię EA FC 25 oraz wytknę kilka błędów. Zakładając konto automatycznie wrzuciło mnie do dywizji 10, czyli najgorszej. Zaczynałem ze składem do max 73/74 OVR (overall), były to bardzo ciężkie mecze, bo jest to pierwsza FIFA (FC) po przerwie od FIFY 23 czyli minęło trochę czasu. Powiem Wam, że jeśli chodzi o mecze to GAMEPLAY jest nawet przyjemny w dzień, w nocy gra się cudo, ale wiadomo obciążone serwery w dzień itp. Czy miałem kilka błędów w tych pierwszych meczach? Otóż tak ponieważ grając tryb DRAFT dla jednego gracza, w finale na poziomie prawie najwyższym, drużyna bota biegała za linią i strzelałem tyle bramek ile wlezie, po pierwszej połowie czyli 45 minutach, przyszła pora na drugą a tu jeszcze lepiej cała drużyna bota była bramkarzami. Po 45 minutach A najdziwniejsze było to, że oficjalnie przegrałem ten mecz także fajnie Jak sami wiecie na początku gry MENU chodziło tragicznie, kupiłem grę dzień po premierze i nie dało się snajpić żadnych zawodników, okropne to było, a poruszanie się w nim dawało wiele do życzenia, jednakże po kilku patchach się to drastycznie poprawiło (na szczęście)... Ogólnie menu zmieniło, co do poprzednich lat, powiem Wam, że nawet moim zdaniem lepsze jest takie. Chodzi tu głównie o te (napisy po lewej FC News itp.) Piękna sprawa jeśli chodzi o ewolucje, ale do tego przejdziemy za chwilę teraz zobaczcie jak wyglądają one w FC 25. W skrócie z Ansu Fatiego 78 możemy zrobić np. 84 wykonując zadania w SB czy też Division Rivals, po wcześniejszej aktywacji ewolucji co ważne można mieć tylko jedną w trakcie robienia Sam skorzystałem z tej opcji na Marcusu Rashfordzie z 82, piękne 85 wyszło, szczerze mega to polecam, lecz musicie myśleć jak to robicie, ponieważ możecie później ewoluować jeszcze, gdy dobierzecie odpowiednią EWOLUCJE. Krótki opis z KLIKNIJ TUTAJ Role na boisku to nowy element każdej karty piłkarskiej. Zastępują one pracowitość. Role na boisku wpływają na to, jak każdy piłkarz i piłkarka myśli i zachowuje się na boisku, co przekłada się na bardziej realistyczną inteligencję taktyczną i przemieszczanie się bez piłki. Tutaj w taktyce możemy właśnie zmienić naszego zawodnika z roli np. na przykładzie Trenta z Falseback na Attacking Wingback, które ma z dwoma plusami, czyli teoretycznie bardzo dobrze, ale wiadomo EA to EA Też spoko opcja, uważam, że dobrze użyta, skutkuję lepszym zachowaniem zawodników. Kosmetyczne ewolucje działają na takiej zasadzie, że np. za 39 poziom karnetu dostaniemy możliwość personalizacji naszej karty z np. złotej na czerwoną. Macie przykład na dole Po nałożeniu wcześniej zdobytej kosmetycznej ewolucji osiągniemy taki efekt Też bardzo spoko opcja, możemy ulepszyć kosmetycznie nasz skład, sam skorzystam jak tylko będę miał możliwość To jest chyba najlepsza zmiana! Już nie musimy sprzedawać duplikatów, tylko teraz możemy je wysłać do takowego magazynu, gdzie później możemy wykorzystać w Wyzwaniach Budowania Składu (WBS). Dziękuje za przeczytanie to na tyle miśki, trochę z tego wyszedł poradnik, ale co tam, może komuś się przyda Opis do jednej kategorii i zdjęcia zapożyczone od EA 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 26 Października 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 Ciekawe Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 31 Października 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Października 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi