Premium Błaszczyk Opublikowano 25 Października 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 (edytowane) @ MnX [P] - Co o mnie sądzisz? Nie wiem, nie znam cię kolego ale wyglądasz na spokojnego i opanowango. [P] - Jak długo grasz w serię CS? Od 2004 roku [P] - Skąd się wziął twój nick? A tak z dupy sobie go wymyśliłem. [P] - Dlaczego akurat StrefaSkilla? Ponieważ mam tutaj dużo znajomych. [P] - Co sądzisz o obecnej administracji/grafikach/redaktorach? W porządku, co do po niektórych mialbym zastrzeżenia @ Cziterka ;3 Opublikowano 17 Października (edytowane) P] Czym się interesujesz poza forum? Interesuję się piłką nożną, i gonieniem [P] Masz dziewczyne? Nie już nie mam. [P] Co lubisz jeść najczęściej ? Mefedron [P] Masz pieska? Mam [P] Jakie filmy lubisz oglądać ? Filmy dla dorosłych [P] Ile masz wzrostu? 198 [P] Jaki masz kolor włosów? Brunet [P] W jakich butach chodzisz na codzień? AIR MAXY NIKE [P] Czy chciał byś być bogaty ? Może jestem. [P] Sława czy Pieniądze? Sława [P] Gdzie pracujesz ? Mam swoją działalność [P] Ulubiony Kolor ? Biały [P] Gdzie chciałbyś pojechać na wakacje? Do HONOLULU @ Krzysiek [P] Dlaczego się na mnie rozprułeś? Bo jak się jest parówą, i to nie było rozprucie ziomek. [P] Ile wyciskasz na klatę? Teraz aktualnie z 115/120 [P] Ile ważysz? Coś koło 100/102 @ Hana_Montana [P] Jakie są Twoje ulubione sposoby na relaks po długim dniu? Po całym dniu, lubię sobie zapalić wiaderko i wyczilować się przed cs [P] Jakie są Twoje cele na najbliższy rok? Wyjechać za granice, i zacząć tam pracę [P] Jak radzisz sobie z wyzwaniami i trudnościami? Po prostu leje na hejterów. [P] Jakie są Twoje ulubione miejsca, które odwiedziłeś i dlaczego? Hiszpania, ciepło,dupeczki, mniammm [P] Jakie umiejętności chciałbyś jeszcze rozwijać? Chciałbym rozwijać swój spiew, bo ładnuie śpiewam. [P] Jakie jest Twoje największe osiągnięcie do tej pory? 5 koła w 5 minut [P] Co chciałbyś przekazać innym, którzy zaczynają swoją karierę jako admin serwera? Nie dajcie sobie wejść na głowe, i rozważajcie każde sytuacje dwa razy NOMINUJE @ Cziterka ;3 Edytowane 27 Listopada 2024 przez Błaszczyk 5 2 1 1 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 25 Października 2024 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 Nie zdążyłam się załapać na pytania (umknął temat). Proszę o odpowiedź od odpowiadającego na pytania, (czysta ciekawość) jeżeli ma chęć odpowiedzi. @ Błaszczyk 1.Czy kiedykolwiek byłeś na dołku? Dlaczego? 2.Czy podczas przesłuchania, kiedykolwiek policja użyła wobec Ciebie środki przymusu bezpośredniego? (np. dostałeś wychowawczego w twarz, bądź doznałeś obezwładnienia). 3.Dlaczego nienawidzisz policji? 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 25 Października 2024 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 @ MANIA 1.Czy kiedykolwiek byłeś na dołku? Dlaczego? Tak byłem jak złapali mnie za narkołyki. 2.Czy podczas przesłuchania, kiedykolwiek policja użyła wobec Ciebie środki przymusu bezpośredniego? (np. dostałeś wychowawczego w twarz, bądź doznałeś obezwładnienia). Tak, zajebali mi raz w pysk. 3.Dlaczego nienawidzisz policji? Bo Azjatka tam pracuje. 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 3 Listopada 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 @ Błaszczyk edytuj post i nominuj następną osobę Odnośnik do komentarza
Użytkownik K0NKRET Opublikowano 27 Listopada 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 W dalszym ciągu nie nominował eś żadnej osoby @ Błaszczyk Odnośnik do komentarza
Użytkownik K0NKRET Opublikowano 27 Listopada 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi